ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μετρητής άνεμου για iPhone

Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι τα accessories του iPhone δεν μπορούν να γίνουν ποιο περίεργα τότε πείτε το, μην το κρατάτε. Ο Shaka Wind Meter αποδεικνύει ότι έχουμε ακόμα πολλά να δούμε στα accessories για iPhone.

O Shaka είναι μια απλή μικρή συσκευή: ένας ανεμιστήρας που συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών του iPhone σας και σας λέει την ταχύτητα του ανέμου. Είναι κατασκευασμένο για surfers, αλλά έχει πολλές περισσότερες χρήσεις από αυτό.

Οι windsurfers θα το βρούνε βολικό να ξέρουν την ταχύτητα του ανέμου, και οι ερασιτέχνες μετεωρολόγοι θα τους αρέσει το γεγονός ότι θα μπορούν να κρατάνε αρχείο με την ταχύτητα και την κατεύθυνση του αέρα, καθώς και την θερμοκρασία.

Αν και η τιμή του ακόμα δεν είναι γνωστή, όπως και το πότε θα είναι διαθέσιμο, αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μπείτε στο site τους εδώ, και να συμπληρώσετε το e-mail σας ώστε να σας ενημερώσουν με περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll