ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Μετάφραση ομιλίας και διαλέκτου σε κείμενο…


APPLETEAM Authors
Μετάφραση ομιλίας και διαλέκτου σε...

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεδομένου του ότι Apple και Google έχουν στραφεί στην φωνητική αναγνώριση στις συσκευές τους, ο πάροχος AT&T στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διαθέσει μια λειτουργία μέσω του δικτύου με το όνομα Watson, αναγνώρισης διαλέκτων, για  iOS και Android πλατφόρμες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Τόσο με το Siri της Apple όσο και με το Google Voice Actions το Watson θα παρεμβαίνει, θα αναλύει και θα μας δίνει το αποτέλεσμα. Η εισαγωγή μπορεί να είναι ένα αρχείο ήχου, ομιλίας, χειρονομίας, αναγνώριση προσώπου και κειμένου. Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο με Watson σε δράση…

Σε μια έρευνα που διεξήγαγε η  AT&T, το Watson μπορεί να περιγράψει λέξεις σε κείμενο. Οι δημιουργοί iOS και Android μπορούν τώρα να προσθέσουν αυτήν την αναβάθμιση στις εφαρμογές τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και επιλέγοντας Watson SDK.

Το Watson μπορεί επίσης να μάθει διαφορετικές προφορές, διαφορετικούς τρόπους ομιλίας και διαφορετικές διαλέκτους κατά την χρήση, όπως μπορεί ακόμη να ξεχωρίσει τους θορύβους του περιβάλλοντος απομονώνοντας την ομιλία.

Η AT&T αναφέρει:
Watson can not only convert from speech to text but can combine speech with other modalities, such as a touch-screen tap (“show me the closest Starbucks, here”) or other gesture, and send the information to a device.
Watson also converts from speech to speech to do translations, even involving multiple languages: speech input in one language can be converted to text in real time, followed by a text translation (with little delay), followed by the spoken translated sentence at sentence end.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει η AT&T μέχρι τώρα για χρήστες των iOS συσκευών.

Σίγουρα δεν είναι η Siri, αλλά είναι βέβαιο πως το Watson εντυπωσιάζει με την μεγάλη γκάμα λειτουργιών του και εναλλακτικών λύσεων που προσφέρει πολλές από τις οποίες είναι και μοναδικές.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Facebook: Aνακατασκευή της iOS εφαρμογής

Ο Nick Bilton απο τους York Times δημοσίευσε σήμερα τα σχέδια του Facebook σχετικά με την «επώδυνα αργή» ανταπόκριση της εφαρμογής για το iPhone. Δυο τεχνικοί της εταιρείας,...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

O Martin Scorsese στο νέο διαφημιστικό της Appl

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Apple χρησιμοποιεί για την διαφήμιση της διάσημο πρόσωπο. Μετά τους Samuel L. Jackson, Zooey Deschanel και John Malkovich, ο Scorsese φαίνεται να...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: