H πιο σημαντική υπηρεσία που ενσωματώθηκε στο iOS 8 είναι το σύστημα mobile πληρωμών με το όνομα Apple Pay. Η υπηρεσία αυτή θα σας επιτρέψει ως σε χρήστες iPhone 6 και iPhone 6 plus, να τοποθετήσετε τη συσκευή σας  κοντά σε ένα σύστημα beacon και να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με τον ασθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID,  ώστε να ολοκληρώσετε την αγορά σας/πληρωμή.

Το σύστημα αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες πληρωμής στο Passbook, χωρίς όμως την αποθήκευση των αριθμών των πιστωτικών καρτών. Αντ΄αυτού δημιουργεί μοναδικά αναγνωριστικά της συσκευής για κάθε κάρτα, συμπεριλαμβανομένων των καρτών που έχετε είδη εισάγει στο λογαριασμό σας στο iTunes,

Για τους υπόλοιπους χρήστες iPhone η λειτουργικότητα του ApplePay θα είναι περιορισμένη. Ενώ το hardware της συσκευής δεν θα επιτρέψει NFC-powered πληρωμές, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Apple Pay ώστε να κάνουν τις πληρωμές για μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών, και καταστημάτων όπως Disney και Whole Foods καθώς και στα καταστήματα της Apple. Σε περίπτωση απώλειας της συσκευής σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ApplePay μέσα από την γνωστή υπηρεσία Find my iPhone.

Νέα χαρακτηριστικά πλοήγησης θα συναντήσετε στα iPhone με τη μεγαλύτερη οθόνη όπως το iPhone 6 και το iPhone 6 plus. Θα σας επιτρέψουν εύκολο να συνυπάρξετε με το νέο λειτουργικό iOS 8. To πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι η οριζόντια διάταξη της αρχικής οθόνη που επιτρέπει ομαλότερη διαχείριση των εφαρμογών. Στο μεγαλύτερο μέγεθος iPhone 6 plus θα συνατήσετε τη λειτουργία two panel navigation και μερικά ακόμη tweaks όπως την εμφάνιση avatars δίπλα από το κείμενο στην εφαρμογή Μηνύματα.

fnhpsknc73ulhmj265gk

Ένα επιπλέον gesture στο iOS 8 με το όνομα Reachability, είναι πράγματι ιδιαίτερα χρήσιμο. Μέ διπλό πάτημα του πλήκτρου Home Button, ολόκληρη η οθόνη γλιστρά προς τα κάτω έτσι ώστε να μπορείτε να φτάνετε εύκολα το περιεχόμενο στο πάνω μέρος της οθόνης με το ένα χέρι.

Ο νέος Μ8 συνεπεξεργαστής ανίχνευσης κίνησης και το βαρόμετρο στο iPhone 6 προδίδει τη συλλογή περισσοτέρων πληροφοριών των κινήσεών σας όσο αφορά τις αποστάσεις. Αυτό σημαίνει πως το iPhone 6 γνωρίζει τι απόσταση έχετε περπατήσει, καθώς και την κλήση της. Ο M8 γνωρίζει επίσης αν τρέχετε, κάνετε ποδηλασία, ανεβαίνετε μία σκάλα ή οτιδήποτε άλλο.

Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους χρήστες iPhone 6, οπότε χρήστες παλαιότερων συσκευών δεν θα έχουν πρόσβαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Pay Ανακοίνωση |Πληρωμές μέσω iPhone, γρήγορα και με ασφάλεια
Επόμενο άρθροH Samsung διασκεδάζει τις ανακοινώσεις της Apple με νέες διαφημίσεις
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here