ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Apple έχει στο μυαλό της και τους επαγγελματίες με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 6 και του Mountain Lion

Παρά την εξαιρετική παράδοση στις επιχειρηματικές λύσεις σε πολλά από τα προϊόντα της, μέχρι και σήμερα πολλοί κατηγορούσαν την Apple ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς τις...

Κυκλοφόρησαν: USB SuperDrive, Thunderbolt σε Ethernet & MagSafe 2 adapter


APPLETEAM Authors
Κυκλοφόρησαν: USB SuperDrive, Thunderbolt σε...

Όπως σας παρουσιάσαμε χθες, από το event της Apple, αναβαθμίστηκαν τα μοντέλα MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro καθώς και η ανακοίνωση του νέου MacBook Pro με την πολυσυζητημένη Retina Οθόνη του και το AirPort Express, η Apple προχώρησε σε ορισμένες αναβαθμίσεις κάποιων συγκεκριμένων αξεσουάρ.

Πρώτο είναι το SuperDrive για το MacBook Air, μιας και δεν έχει optical disc, πλέον ονομάζεται USB SuperDrive όπως και επίσης θα χρειάζεται για το καινούργιο MacBook Pro που έχει Retina οθόνη μιας και ούτε αυτό έχει optical disc.Διατίθεται από σήμερα στην τιμή των $79.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σ’ένα επιπλέον αξεσουάρ που έκανε αναβάθμιση η Apple, είναι ο αντάπτορας Thunderbolt to Gigabit Ethernet με θύρα RJ-45 και υποστήριξη για δίκτυα 10/100/1000 BASE-T. Διατίθεται στην τιμή των $29 από σήμερα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης, η θύρα MagSafe στο νέο MacBook Pro με την Retina οθόνη είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, διατίθενται νέοι αντάπτορες που «επαναφέρουν» την συμβατότητα. Μπορείτε να το αγοράσετε και από σήμερα στα $9.99.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για να τα συνοψίσουμε, η Apple αρχίζει τις αναβαθμίσεις των αξεσουάρ της για να υποστηρίζουν το καινούργιο MacBook Pro με την Retina οθόνη και συνεχίζεται η αναβάθμιση.

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MAC

Η Apple έκανε διαθέσιμη την τρίτη preview έκδοση του Mountain Lion

Η Apple έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια ενημερωμένη έκδοση του OS X Mountain Lion, του πολυαναμενόμενου λειτουργικού. Η ενημερωμένη έκδοση (Build 12A206j) μπορείτε να την...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
MAC

Τι θα λέγατε για έναν iMac… touch?

Ο Steve Jobs έλεγε πως οι οθόνες αφής δεν είναι πολύ λειτουργικές για το επιτραπέζιο σύστημα της εταιρείας, έτσι λίγο πολύ απέκλεισε την πιθανότητα να το δούμε τουλάχιστον όχι...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: