ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Κατασκευαστής ξεκίνησε την παραγωγή θηκών για το 6ης γενιάς iPhone

Ένας κατασκευαστής έχει πεισθεί τόσο πολύ με τις εικόνες που διέρρευσαν για το νέο iPhone που έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή θηκών για το νέο μοντέλο

Έχω πραγματικά χάσει τον λογαριασμό πόσες εικόνες για το νέο iPhone έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά μέχρι η Apple να αποκαλύψει την συσκευή αυτή κάθε αυτή είναι πολύ δύσκολο να είσαι σίγουρος πως θα μοιάζει τελικά. Ένας κατασκευαστής όμως τις λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν του όλες αυτές τις διαρροές. Είναι τόσο πεπεισμένος από αυτές τις εικόνες που έχει ήδη ξεκινήσει παραγωγή και πώληση θηκών για το 6ης γενιάς iPhone.

Κ αν αποδειχθεί πως έχει κάνει λάθος?

Θα τις αντικαταστήσει όλες δωρεάν!

Βρετανός έμπορος στο MobileFun.co.uk μίλησε με αυτόν τον κατασκευαστή, αν και το όνομα του δεν έχει αποκαλυφθεί, μας προμηθεύει με σχέδια των επερχόμενων θηκών.

Παρακάτω θα δείτε κάποια από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν:

  • Η συσκευή θα είναι μεγαλύτερη, διαστάσεις 58.47μμ πλάτος, 123.83μμ ύψος και 7.6μμ πάχος. (Α!) Η οθόνη θα είναι 4”
  • H θύρα για το handsfree ακουστικό έχει μεταφερθεί στο κάτω μέρος της συσκευής
  • Η θύρα σύνδεσης/φόρτιση είναι πολύ μικρότερη, σχεδόν στο μέγεθος ενός micro USB

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τα σχέδια, οι θήκες είναι προσαρμοσμένες σε ένα μακρύτερο και λεπτότερο iPhone από όλα όσα έχουν διαρρεύσει. Αυτό το iPhone δεν θα είναι μόνο μακρύτερο και με 4” οθόνη, αλλά διαθέτει επίσης μεγαλύτερες οπές στο μικρόφωνο και δυο αποχρώσεων αλουμινένια εμφάνιση.

Φυσικά, όχι επειδή πείσθηκε ένας κατασκευαστής, σημαίνει ότι πρέπει κ εμείς να αποθέτουμε τις ελπίδες σε αυτής της μορφής συσκευή. Ας σκεφτούμε λίγο τι έγινε πέρσι τον Οκτώβριο όταν το Cult of Mac αποκάλυψε την θήκη ενός κατασκευαστή με τον τίτλο «Hard Candy was producing 50,000 cases for an unreleased Apple device» , πιστεύοντας ότι ήταν το 5ης γενιάς iPhone, βασικά βασιζόταν σε εικασίες

Μέχρι να έρθει τελικά η μέρα που η συσκευή αποκαλύφθηκε και η Hard Candy έχει ακόμα μια αποθήκη με 50.000τεμ θήκες που δεν ταιριάζουν σε καμία συσκευή στην αγορά έως τώρα..

Θα ανακαλύψουμε, φαντάζομαι, μέχρι το Φθινόπωρο εάν αυτό το ρίσκο θα αποδώσει ή όχι.

(From CultofMac)

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll