ΟΔΗΓΟΙ

Κάντε την Apple συσκευή σας, να εκφωνεί κείμενα και στα Ελληνικά

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν να ανοίξετε μια ιστοσελίδα ή ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο περιέχει κείμενο,  και το iPad ή το iPhone να σας εκφωνεί το κείμενο;  Ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένο το VoiceOver, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone να εκφωνεί οποιοδήποτε κείμενο που επιλέγετε. Το iPhone αναλύει το κείμενο για να καθορίσει τη γλώσσα και μετά σας το διαβάζει χρησιμοποιώντας την κατάλληλη προφορά.

Ενεργοποίηση της Εκφώνηση επιλογής: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >Γενικά» >Προσβασιμότητα >Εκφώνηση επιλογής. Στην οθόνη αυτή μπορείτε επίσης:

  • Επιλογή γλώσσας, διαλέκτου και ποιότητας φωνής
  • Να προσαρμόσετε την ταχύτητα εκφώνησης
  • Να επιλέξετε την επισήμανση μεμονωμένων λέξεων καθώς αυτές εκφωνούνται Εκφώνηση κειμένου: Επιλέξτε το κείμενο και μετά αγγίξτε «Εκφώνηση».

Εκφώνηση αλλαγών

Η δυνατότητα «Εκφώνηση αλλαγών» εκφωνεί τις διορθώσεις κειμένου και τις υποδείξεις που κάνει το iPhone ενώ πληκτρολογείτε. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της εκφώνησης αυτόματου κειμένου: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Εκφώνηση αλλαγών.

Η δυνατότητα «Εκφώνηση αλλαγών» λειτουργεί επίσης με το VoiceOver και το Ζουμ. Napkin 3 03-27-14, 9.50.32 PM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΟΔΗΓΟΙ

"Για αρκετά χρόνια συνοδοιπόρος με το μαγικό χώρο της APPLE και του IOS, τις εξελίξεις των οποίων μοιράζομαι καθημερινά με όλους εσάς"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll