ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Pebble-shaped |Αναλογικό Θερμόμετρο με ALERT μέσω … iPhone

Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν εφαρμογές που μας ενημερώνουν για τον καιρό στην τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Παράλληλα όμως, δεν είμαστε λίγοι αυτοί που έχουμε τα κλασσικά θερμόμετρα μέσα στο σπίτι ή περιμετρικά αυτού. Ίσως κάποιοι από εμάς θέλουμε και μεγαλύτερη ακρίβεια στη μέτρηση της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο pebble-shaped bluetooth, έρχεται να μας λύσει τα … πόδια, παρακολουθώντας τη θερμοκρασία του χώρου που θέλουμε από το κινητό μας μέσω bluetooth και μέσω της εφαρμογής tempo thermometer. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τη φωτογραφία, έχει πολύ διακριτική εμφάνιση, και λίγοι θα παρατηρήσουν ότι είναι ένα θερμόμετρο. Ακόμα και αυτοί που ενδεχομένως να το πατήσουν, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα διότι το υλικό του μπορεί να συμπιεστεί χωρίς να καταστραφεί.

Ίσως να είναι μια πολύ καλή λύση για ιδιώτες ή επαγγελματίες που έχουν αποθήκες (πχ κρασιών), που χρειάζεται να παρακολουθούν τη θερμοκρασία τους, από το γραφείο χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν εκεί. Εδώ θα βοηθήσει πολύ το ιστορικό των θερμοκρασιών που μπορεί να κρατήσει η εφαρμογή όπως επίσης και η ενεργοποίηση alert μέσω iPhone!!!

Η τιμή του ορίζεται στα 35€, διατίθεται σε διάφορα χρώματα, με δωρεάν φυσικά την εφαρμογή tempo thermometer μέσω Appstore.

Tempo Thermometer – Blue Maestro

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

"Για αρκετά χρόνια συνοδοιπόρος με το μαγικό χώρο της APPLE και του IOS, τις εξελίξεις των οποίων μοιράζομαι καθημερινά με όλους εσάς"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll