Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, υπήρξαν φήμες πως η Apple αναμένεται να αυξήσει τη δυνατότητα αποθήκευσης για το iPhone 6 και ίσως καταργήσει την επιλογή των 16 GB (χαμηλότερη χωρητικότητα), εισάγοντας μία έκδοση iPhone με αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB, τουλάχιστον για ένα από τα δύο μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Μια σειρά από σχηματικές αναπαραστάσεις εξαρτημάτων που διέρρευσαν την τελευταία εβδομάδα, αναμέσά τους και μονάδες αποθήκευσης 16, 64 και 128 GB από διάφορους προμηθευτές για του iPhone 6 δεν είχαν καταστήσει σαφές γιατί δεν υπάρχει η επιλογή των 32 GB στον κατάλογό τους.

Τώρα μια νέα σειρά φωτογραφιών από την εταιρεία Feld & Volk μέσω του Sonny Dickson που αποκάλυψε το NFC chip στη logic board του iPhone 6 των 4,7 ιντσών, προσφέρει επίσης μία καλή εικόνα στη μονάδα αποθήκευσης flash. Mε βάση τον αριθμό κωδικοποίησης της Toshiba φαίνεται πως το νούμερο «7» παραπέμπει στη μονάδα των 16 GB, γεγονός που υποδηλώνει πως το μικρότερης έκδοσης iPhone 6, θα συνεχίσει να προσφέρει τέτοιου μεγέθους χώρο αποθήκευσης.  

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να πρόκειται για πρωτότυπο εξάρτημα logic board με αποθηκευτικό χώρο 16 GB που να μην προορίζεται για μαζική παραγωγή. Ακόμη μία επιφύλλαξη θα πρέπει να κρατήσουμε καθώς πρόκειται για την logic board της έκδοσης των 4,7 ιντσών και δεν είναι γνωστό ακόμη αν το φημολογούμενο μεγαλύτερο iPhone των 5,5 ιντσών θα προσφέρει τις ίδιες επιλογές χωρητικότητας όπως το μικρότερο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι πως στις 9 Σεπτεμβρίου θα αποκαλυφθούν όλα κι εμείς θα είμαστε εδώ για να σας μεταδώσουμε την εκδήλωση λεπτό προς λεπτό. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ logic board του iPhone 6 επιβεβαιώνει chip NFC (Ανέπαφων συναλλαγών)
Επόμενο άρθροiOS 8 Προεπισκόπηση |Έξυπνο πληκτρολόγιο
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here