ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Θήκη για το iPhone με ενσωματωμένη μπαταρία και προβολέα DLP

Μία από τις εντυπωσιακές συσκευές που παρουσιάστηκαν στην έκθεση Computex είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία, από την εταιρεία Dausen. Είναι μία θήκη για το iPhone 4/4S που ενσωματώνει έναν πολύ μικρό προβολέα της Texas Instruments με τεχνολογία DLP. Έχει τη δυνατότητα να προβάλλει εικόνα με ανάλυση μέχρι και 640×360 pixels, με λόγο αντίθεσης 1000:1 σε απόσταση μέχρι και 1.7 μέτρα.

Βέβαια, όπως ισχύει για κάθε είδους προβολείς, θα χρειαστείτε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για βέλτιστη απόδοση. Ενσωματώνει επίσης ένα ηχείο, και μάλιστα με ενισχυτή 0.5 watts. Όπως κάθε high tech θήκη, έχει και μία ενσωματωμένη μπαταρία των 2200 mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 3 ωρών για τον προβολέα και το ηχείο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα της συσκευής.

Digitallife.gr

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll