ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η Jawbone δημιούργησε το Big Jambox

 from downloadblog.com

Τολμάμε να πούμε πως τα accessories της  Jawbone μας αρέσουν. Πέρυσι είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα φορητό σύστημα ηχείων το Jambox και εντυπωσιάστηκα. Όσο αφορά το Jawbone handset εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα κορυφαία στην αγορά bluetooth ακουστικά. Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει ένα βραχιόλι το οποίο δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές .

Το τελευταίο λοιπόν δημιούργημα της είναι ένα μεγαλύτερο από την αρχική έκδοση Jambox. Η τεχνολογία badass speaker που διαθέτει είναι ένα όνειρο για τους λάτρεις της δυνατής μουσικής . Ο αρχικός σχεδιασμός έχει μείνει σχεδόν άθικτος με την διαφορά του μεγέθους και ένα ζευγάρι πλήκτρων παραπάνω.

Το σύστημα λειτουργεί ασύρματα με τις περισσότερες συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, όπως το iPhone, iPad ή iPod Touch, καθώς και με Android smartphones .

Η διάθεση του ξεκινά στις 15 Μαΐου για $ 299. και μπορείτε να το προπαραγείλετε και απο εδώ.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll