ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η Boost case για το iPhone μεγαλώνει την διάρκεια της μπαταρίας σας

Attached Image: post-31-0-53845300-1337934786.txt

Αγαπώ το iPhone 4S μου αλλά είμαι από τους πολλούς που δεν είναι ικανοποιημένοι με τη διάρκεια της μπαταρίας του iPhone τους. Η Apple έκανε κάποιες αναβαθμίσεις που απευθύνονταν στην μπαταρία αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Κοίταξα πολλές θήκες με μπαταρία αλλά δεν μου άρεσαν. Ένας φίλος μου πρότεινε την boost case , την βρήκα στο Amazon και είπα να την δοκιμάσω. Η θήκη ταιριάζει απόλυτα στο iPhone 4S και στο iPhone 4 και έχει σκληρή και αντιολισθητική επιφάνεια από καουτσούκ. Μπορείτε να φορτίσετε την θήκη με ένα micro USB καλώδιο το οποίο περιλαμβάνεται στην συσκευασία. .

Attached Image: whiteyellow.jpg

Λοιπόν, έβαλα την θήκη και έκανα πειράματα. Κοιτούσα την οθόνη κάθε ώρα και έγραφε 100% μέχρι και το βράδυ όπου στις δέκα άρχισε να χρησιμοποιεί την δική του μπαταρία και έγραψε 92%. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έστειλα πολλά e-mails, τράβηξα πολλές φωτογραφίες, είδα ένα κομμάτι ταινίας από το Netflix και έκανα κάποιες κλήσεις. Δοκίμασα τα ίδια πράγματα την επόμενη μέρα και είχα τα ίδια αποτελέσματα.

Όταν έβαλα για πρώτη φορά τη θήκη, το iPhone μου έβγαλε μύνημα ότι η θήκη δεν είναι συμβατή αλλά το iPhone φόρτιζε, αυτό το μήνυμα δεν το ξαναέβγαλε ποτέ. Δοκίμασα και φωτογραφίες με την θήκη αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα, παρόλο ότι κάποιοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα.

Η Boost Case έρχεται σε πολλά χρώματα και μπορείτε να την βρείτε στο Amazon στην τιμή των 47.50 δολαρίων.

ΠΗΓΗ tuaw

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll