ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Apple κερδίζει την απαγόρευση πωλήσεων Samsung Galaxy Nexus στην Αμερική


APPLETEAM Authors
Η Apple κερδίζει την απαγόρευση πωλήσεων...

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μόλις λίγες μέρες μετά από την νίκη της Apple και την απαγόρευση της κυκλοφορίας του Samsung’s Galaxy Tab 10.1 στην Αμερική, το Reuters φέρει πως ο ίδιος διακστής εισηγήθηκε μια δεύτερη ακροαματική διαδικασία σχετικά με το την απαγόρευση κυκλοφορίας του Samsung’s Galaxy Nexus.

«Η Apple έκανε ξεκάθαρο το γεγονός ότι, ελλείψει προκαταρκτικής διαταγής, είναι πιθανό να χάσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην αγορά των smartphone και να χάσει σημαντικές πωλήσεις από το μερίδιο των μελλοντικών αγορών smartphone»
Ο δικαστής Koh ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Το νέο Galaxy Nexus είναι μια νίκη πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που κέρδισε η Apple με το Galaxy Tab 10.1, και αυτό αποδεικνύεται από τα 95εκατομμυρια δολάρια που θα πρέπει να καταθέσει προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Γιατί το λογότυπο της Apple ήταν… ανάποδα στα παλαιότερα laptops της;

Αν είστε νέος fan της Apple ίσως να μη γνωρίζετε αυτή τη λεπτομέρεια, υπήρχε όμως κάποτε μία εποχή που το «εμβληματικό» λογότυπο με το μήλο της αμερικανικής εταιρείας είχε...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

9 Tweak του Cydia που θα γίνουν σχεδόν άχρηστα με το iOS 6.

1. StayOpened. Αυτό το tweak μας επέτρεπε να παραμένουμε στο AppStore την ώρα που εγκαθιστούσαμε ή κάναμε update μιας εφαρμογής. Τώρα πια αυτή η λειτουργία έχει ενσωματωθεί στο...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: