ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των νέων MacBook Pro; Eίναι το λιγότερο απογοητευτικά!

Είναι πραγματικά δύσκολο να εξακριβωθεί το παραπάνω, και έρχεται σε αντίθεση με όλες τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με την τελευταία γραμμή των MacBook Pro, αλλά μια νέα...

Φάκελος Jaibreak και πειρατεία. Αναβαθμίστηκε το Installous!

Η κοινότητα του jailbreak έχει καλλιεργήσει μια απίστευτη καινοτομία στο ios και έχει δημιουργήσει φιλίες που καλύπτουν τις ηπείρους της γης, υπάρχει όμως ένα ατυχές φαινόμενο που...

Η Apple δουλεύει σε Navigation app για iPhone [Φήμες]


APPLETEAM Authors
Η Apple δουλεύει σε Navigation app για...

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το WSJ αποκαλύπτει ότι η Apple δουλεύει πάνω σε μια εφαρμογή πλοήγησης για το iPhone, μιας και τα πράγματα μεταξύ Apple και Google δεν πάνε τόσο καλά όσον αφορά τους χάρτες.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Apple σχεδιάζει να αντικαταστήσει το Google Maps με δικιά της εφαρμογή για χάρτες στο iOS 6. Ωστόσο το WSJ πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε και μια επίσημη εφαρμογή πλοήγησης.
Παράθεση

«Η Apple έχει ακόμα δουλειά να κάνει. Οι εργαζόμενοι της τελείωσαν με την χαρτογράφηση και τώρα δουλεύουν πάνω σε μια εφαρμογή πλοήγησης για αυτοκίνητα» δήλωσε ένα πρόσωπο που ασχολείται με το project.

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει να αγοράζει άδειες για δεδομένα οδικής κυκλοφορίας καθώς και για τοπικά καταστήματα από όλο τον κόσμο. Χρειάζονται περισσότερα δεδομένα αν θέλουν να κάνουν κάποιο σημαντικό βήμα, αυτή την στιγμή δουλεύουν πάνω στην ανάπτυξη του «geocoder», που είναι ο κώδικας που μεταφράζει τα μήκη και τα πλάτη σε πραγματικές διευθύνσεις.

Ποιο συγκεκριμένα η Apple έχει ήδη αντικαταστήσει το «geocoder» της Google και αυτό σημαίνει ότι η ποιο τελευταία έκδοση του iOS χρησιμοποιεί το geocoder της Apple και όχι της Google.

Είναι όμως ακόμα ασαφές για το εάν η Apple σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή πλοήγησης ταυτόχρονα με την νέα της εφαρμογή για χάρτες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPHONE

Apple: Η μωβ αντανάκλαση του φακού στο iPhone 5 οφείλετε στο γεγονός ότι δεν κρατάτε σωστά το iPhone σας

Την περασμένη εβδομάδα μια σειρά από ανθρώπους είχαν παρατηρήσει προς μεγάλη τους έκπληξη ότι η αντανάκλαση του φακού στο iPhone 5 τους ήταν μωβ. Μια σειρά από φωτογραφίες που...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPHONE

iPhone – Αλλαγή πλεύσης στα υλικά κατασκευής τους

Η Apple λέγεται ότι θα εγκαταλείψει το μεταλλικό σώμα των συσκευών της στα επόμενα iPhone που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά και θα επιστρέψει στο γυαλί, έτσι ώστε να μπορέσει να...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: