Η Apple σήμερα το βράδυ διέθεσε στους δημιουργούς τη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του επερχόμενου iOS, 10.3. Πέρασαν ήδη δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία της πρώτης beta και πάνω από ένας μήνας από την επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης 10.2.

Οι εγγεγραμμένοι δημιουργοί μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση iOS 10.3 beta 2 από το Apple Developer Center, ή ΟΤΑ, από τις ρυθμίσεις της συσκευής τους. Σύντομα, εντός ημερών, αναμένουμε τη διάθεση της iOS 10.3 beta 2 και στους public beta testers.

Επιπροσθέτως, είναι διαθέσιμη και η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του Xcode 8.3, μαζί με την Swift 3.

Η επερχόμενη αναβάθμιση του iOS θεωρείται σημαντική, καθώς θα προσθέσει κάποιες νέες λειτουργίες, όπως το εργαλείο της Έυρεσης AirPods, αλλά και under the hood αλλαγές, όπως η υποστήριξη του βελτιστοποιημένου για flash/ssd συσκευές συστήματος αρχείων, APFS (Apple File System).

Επίσης, με την έκδοση αυτή η Apple θα κάνει και κάποιες αλλαγές στο App Store, όπως για παράδειγμα την προσθήκη της δυνατότητας απάντησης στα σχόλια, από τους ίδους τους δημιουργούς. Για μένα, αυτή είναι και η καλύτερη, από άποψη ουσίας, είδηση.

Ακόμα δεν έχουμε εικόνα για τις διαφοροποιήσεις που έχουν προκύψει στη δεύτερη αυτή δοκιμαστική έκδοση. Το παρακολουθούμε και αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 8 – Μια ιδέα που συναρπάζει (video)
Επόμενο άρθροiPhone 7 – Θέλω να μοιράζω internet παντού!
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here