ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Λεπτομερή σύγκριση των μπροστινών πάνελ μεταξύ iPhone 4s και του 6Gen iPhone

Η εταιρεία ανταλλακτικών για iPhone, ETrade Supply, δίνει στην δημοσιότητα αναλυτική σύγκριση των μπροστινών πάνελ των iPhone 4S και της συκευής που λέγεται πως θα είναι το...

[Poll] Και το όνομα αυτού; Γίνε ανάδοχος του επόμενου iPhone!

Το επόμενο iPhone αναμένεται να διατεθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως θα λέγεται αυτή η νέα συσκευή της Apple? Τα δυο τελευταία χρόνια η Apple προτίμησε...

Η Apple δεν θέλει να ξέρουμε πόσα iPhone έχει πουλήσει


APPLETEAM Authors
Η Apple δεν θέλει να ξέρουμε πόσα iPhone...

Η Apple ζήτησε από τον δικαστή που δικάζει στην υπόθεση της κατά της Samsung, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί του, να κρατήσει τα στοιχεία πωλήσεων των συσκευών της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

O Phil Shiller, αντιπρόεδρος του τμήματος Worldwide Marketing, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που κλήθηκαν στο εδώλιο ως μάρτυρας για την υπόθεση την Παρασκευή. Η Samsung περίμενε μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης για να αποκαλύψει τα σχέδια της σχετικά με τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσει στην ακροαματική διαδικασία την Παρασκευή απέναντι στον  Shiller, έγγραφα και στοιχεία που η Apple θα προτιμούσε να μην δημοσιοποιηθούν.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι περιλήψεις των στοιχείων των πωλήσεων αφορούν πληροφορίες για τα iPhone, iPad και iPod touch, με μελέτες και απόψεις πελατών από το 2011.

Η Apple παραδοσιακά παρουσιάζει τα στοιχεία πωλήσεων των iPhone, iPad και iPod touch σαν σύνολο κατά την διάρκεια των συναντήσεων που γίνονται για την παρουσίαση των οικονομικών της στοιχείων κάθε τρίμηνο.

Οι πληροφορίες που η Samsung έδωσε στην δημοσιότητα αφορούν καταρρίπτουν όλα όσα έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει η εταιρεία και δίνει στοιχεία πωλήσεων των συσκευών περισσότερα από όσα ήταν ποτέ πιθανό να δημοσιεύσει η ίδια η εταιρεία.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Apple απαίτησε να κρατηθούν αυτά τα στοιχεία εκτός δημοσιότητας λέγοντας:
“Without further action, these highly confidential exhibits will be publicly disclosed causing severe harm to Apple.”

Εάν το δικαστήριο αρνηθεί το σφράγισμα των εγγράφων η Apple έχει αιτηθεί 5 ημέρες διορία προκειμένου να ετοιμάσει αυτά τα έγγραφα προς δημοσίευση.

Η υπόθεση Apple vs. Samsung δικάζεται στο Ομοσποδιακό δικαστήριο του San Jose. Η υπόθεση έχει να κάνει με το αν η Samsung αντέγραψε τον σχεδιασμό των iPhone.

Αλήθεια τι μπορεί να κρύβει η Apple μέσα σε αυτές τις αναφορές με τα στοιχεία πωλήσεων που την κάνουν να θέλει διακαώς να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας?

Πηγή

Εδώ συζητάμε γα το θέμα

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Apple vs Samsung… ποιος θα είναι ο νικητής?

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ποιος θα κερδίζει σε αυτήν την δικαστική μάχη? Προφανώς δεν είστε οι μόνοι. Οι ειδικοί του  Joy Of Tech, Nitrozac και Shaggy, έχουν φτιάξει για εμάς ένα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών θα φέρει η Apple με την iOS 6

Στην iOS 6, η Apple πρόκειται να φτιάξει την ευπαθή ασφάλεια που διακατέχει ολόκληρο το σύστημα αγορών του App Store και ειδικότερα τις αγορές που πραγματοποιούνται εντός των...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: