ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Apple έχει στο μυαλό της και τους επαγγελματίες με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 6 και του Mountain Lion

Παρά την εξαιρετική παράδοση στις επιχειρηματικές λύσεις σε πολλά από τα προϊόντα της, μέχρι και σήμερα πολλοί κατηγορούσαν την Apple ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς τις...

H Apple αναβάθμισε σήμερα και τα Mac Pro αλλά με εκπλήξεις αρνητικές!

Τα Mac Pro αποτελούν και αποτελούσαν πάντα την ναυαρχίδα της Apple για τους «αυστηρά επαγγελματίες». Πολλές φήμες κυκλοφορήσαν πριν το σημερινό event ότι ολόκληρη η σειρά θα...

Benchmark αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του Motorola Droid Razr HD

Συνήθως τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κινητού αποκαλύπτονται είτε από τον ίδιο τον κατασκευαστή, είτε από κάποιον χρήστη που το έχει δει από κοντά και βγάζει λαβράκι στο blog...

Η Apple έχει στο μυαλό της και τους επαγγελματίες με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 6 και του Mountain Lion


APPLETEAM Authors
Η Apple έχει στο μυαλό της και τους...

Δημοσιευμένη Εικόνα
Παρά την εξαιρετική παράδοση στις επιχειρηματικές λύσεις σε πολλά από τα προϊόντα της, μέχρι και σήμερα πολλοί κατηγορούσαν την Apple ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς τις επιχειρήσεις μιας και δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες των επαγγελματιών!

Σήμερα και μετά την λήξη του keynote στο WWDC αν κοιτάξουμε προσεκτικά θα δούμε πως αυτή η Apple πλέον έχει σαφή σημάδια βελτίωσης σε αυτό τον τομέα τόσο με το iOS 6 όσο και με το Mountain Lion!
Τα παρακάτω αποτελούν ένα μικρό παράδειγμα κάποιων νέων χαρακτηριστικών προς αυτή την κατεύθυνση!

Do not disturb – Αν είστε επαγγελματίας τότε σίγουρα και τουλάχιστον μια φορά θα είχατε την άσχημη εμπειρία κάποιας ειδοποίησης στο κινητό σας τη λάθος στιγμή στη μέση της συνεδρίασης. Η πρόκληση είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε το τηλέφωνό σας ανοιχτό για τυχόν επείγουσες κλήσεις ή κάποια άλλη σημαντική ενημέρωση, αλλά την ίδια στιγμή, δεν θέλετε να αποσπούν την προσοχή τη δική σας αλλά και των γύρο σας μη κρίσιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικές κλήσεις. Στο νέο iOS6 η επιλογή του Do not disturb έρχεται να σας λύσει πραγματικά τα χέρα μιας και θα σταματήσει τις κοινοποιήσεις κλήσεις και γενικότερα οποιαδήποτε μορφή ειδοποιήσεις που δεν θεωρείτε σημαντική. Ακόμα καλύτερα στο iOS 6 μπορούμε να προσαρμόσουμε τα είδη των κλήσεων και να διαλέξουμε πια θα χτυπήσουν και ποια θα πάνε κατευθείαν στον τηλεφωνητή. Μια μεγάλη προσθήκη είναι επίσης το γεγονός ότι μπορεί να αναγνωρίσει κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Call Management – Η εφαρμογή του τηλεφώνου στο iOS 6 προσφέρει μερικές πραγματικά μεγάλες ευκολίες πλέον όταν λαμβάνετε μια κλήση, αλλά δεν μπορείτε να απαντήσετε επειδή είστε σε μια συνάντηση, είστε στη μέση ενός σύνθετου έργου, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Εκτός από την κλασική δυνατότητα του να απαντήσετε η να ακυρώσετε την κλήση, μπορείτε τώρα να ανταποκρίνεστε άμεσα σε κάποιον ο οποίος σας καλεί με μήνυμα είτε με μια σταθερή και έτοιμη πρόταση ή με ένα δικό σας, Μπορείτε επίσης να αρνηθείτε την κλήση στο iPhone σας πλέον και να ορίσετε μια υπενθύμιση για να επιστρέψετε στην κλήση αργότερα. Η υπενθύμιση αυτή μπορεί να βασίζεται σε ένα χρονικό διάστημα ή ακόμη και τοποθεσία.

VIP Mail – Κάθε επαγγελματίας έχει κάποιες επαφές που είναι πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Η νέα λειτουργία VIP στο Mail σας επιτρέπει εύκολα να ορίσει αυτούς τους ανθρώπους ως VIP. Τα μηνύματα από την VIP λίστα επαφών αυτόματος έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως την δυνατότητα κοινοποίησης τους στην οθόνη κλειδώματος για τη διασφάλιση ότι ξέρετε αμέσως εάν υπάρχει πρόβλημα, μια αλλαγή στα σχέδια, ή άλλες πληροφορίες που χρειάζεστε για να δράσετε άμεσα και γρήγορα.

Πολλαπλές υπογραφές Mail – Μπορεί να άργησε σαν χαρακτηριστικό αλλά επιτέλους είναι εδώ! Πλέον η Apple κατάλαβε πως πολλοί από μας και περισσότερο οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς email και έχουν ξεχωριστές υπογραφές για αυτούς. Πλέον με το iOS 6 μπορείτε να διαχειριστείτε άνετα όλες τις ηλεκτρονικές σας υπογραφές στο τέλος του κάθε email σας είτε είναι από το προσωπικό είτε από το επαγγελματικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αυτόματη απενεργοποίηση ειδοποιήσεων κατά τη χρήση ενός προβολέα – Είναι ουσιαστικά το Do not disturb του iOS 6 στο Μountain Lion! Όταν ένας Mac που χρησιμοποιείται για μια παρουσίαση ή επίδειξη μέσω ενός προβολέα, οι κοινοποιήσεις πλέον είναι αυτόματα κρυμμένες. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται σαν μια μεγάλη υπόθεση, αλλά μια παρουσίαση πωλήσεων, επίδειξης προϊόντων, ή εκπαιδευτική θα μπορούσε εύκολα να διαταραχθεί από τις κοινοποιήσεις.

Unified Messaging και βιντεοκλήση – Οι ενοποιημένες επικοινωνίες είναι κάτι κοινότυπο στο στόμα του καθενός στον επιχειρηματικό κόσμο και στον κόσμο της πληροφορικής. Η ιδέα είναι ότι οι συνεργάτες, πελάτες, εργολάβοι και πολλοί ακόμη για να επικοινωνήσουν κάτω από ένα ενιαίο έργο χρησιμοποιούν πολλαπλούς μηχανισμούς επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ενοποιημένες επικοινωνίες είναι ένα ιδανικό που δεν επιτυγχάνεται πάντοτε. Η Apple φέρνει την ενιαία νοοτροπία επικοινωνιών μέσα από την πρώτη και σημαντική ενοποίηση του iOS 6 με το Μountain Lion στον τομέα μνημάτων. Η εφαρμογή θα συγχρονίσει μηνύματα και συνομιλίες, ώστε να είναι διαθέσιμοι σε όλες τις συσκευές και υπολογιστές Mac, και έτσι σας επιτρέπει να συνεχίσετε μια συνομιλία οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Πηγή

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Το πρώτο διαφημιστικό σποτ της Apple

Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως έχει εξελιχθεί η διαφήμιση της Apple στα χρόνια που πέρασαν τότε με το παρακάτω βίντεο έχετε την δυνατότητα να μάθετε. Ένας χρήστης του YouTube...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Το facebook «έρχεται» στο Apple TV

Η εφαρμογή του Facebook θα είναι σύντομα διαθέσιμη και για το set top box της Apple, Apple TV 4. Όπως ακριβώς προανέφεραν και οι διάφορες φήμες, η εφαρμογή θα εστιάζει περισσότερο...

Δημοσιεύτηκε στις από Kostthem
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: