ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Περιορισμένες ποσότητες iPad Air 2, παράδοση iMac πριν το τέλος του 2014

Μία ημέρα πριν την εκδήλωση της Apple (16 Οκτωβρίου), ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της εταιρείας KGI Securities, εξέδωσε μία νέα αναφορά, λέγοντας πως αναμένει περιορισμένες ποσότητες...

Το MacBook Air με Retina οθόνη, εκτός της παρουσίασης της Πέμπτης

Αν και φημολογείται πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα επανασχεδιασμένο MacBook Air, με όθονη υψηλής ανάλυσης Retina, για αρκετό χρονικό διάστημα, η συσκευή δεν θα ανακοινωθεί στην...

Η υπηρεσία Apple Pay διαθέσιμη αυτή τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου


APPLETEAM Authors
Η υπηρεσία Apple Pay διαθέσιμη αυτή τη...

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, πέραν της παρουσίασης των νέων iPads και ενός νέου Retina iMac, η Apple ανακοίνωσε πως η υπηρεσία mobile πληρωμών Apple Pay, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, μαζί με τη διάθεση της νέας αναβάθμισης του λειτουργικού iOS 8.1 που θα την υποστηρίζει. Σύμφωνα με την Apple περισσότερες από 500 επιπλέον τράπεζες έχουν συμφωνήσει να υποστηρίξουν την νέα υπηρεσία Apple Pay, μαζί με δεκάδες αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Για τις πληρωμές σε φυσικά καταστήματα, η υπηρεσία Apple Pay απαιτεί τις νεότερες συσκευές iPhone 6 ή iPhone 6 Plus, καθώς οι δύο συσκευές συμπεριλαμβάνουν chip NFC. Εδώ να αναφέρουμε πως και το Apple Watch θα είναι σε θέση να υποστηρίζει in-store αγορές, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

Για τις online αγορές σας όμως μέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον των νέων iPhones, iPhone 5s, και τα νέα iPad Air 2 και iPad mini 3 τα οποία την υποστηρίζουν.

[quote_box_center]

«Our team has worked incredibly hard to make Apple Pay private and secure, with the simplicity of a single touch of your finger,» said Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet Software and Services. «The reaction to Apple Pay has been amazing. We continue to add more Apple Pay ready banks, credit card companies and merchants, and think our users will love paying with Apple Pay.»[/quote_box_center]

Η Apple φαίνεται ότι δίνει μεγάλη έμφαση στη ασφάλεια του Apple Pay και σε δελτίο τύπου της εταιρείας επισημαίνει για άλλη μία φορά, πως η εφαρμογή δεν αποθηκεύει τον πραγματικό αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, αλλά τον αντικαθιστά με έναν αριθμό λογαριασμού της συσκευής στο Secure Element, κάνει την αντιστοίχιση με κωδικό μιας χρήσης κι επαληθεύει την πληρωμή με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

Η υπηρεσία Apple Pay, προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες προληπτικά, καθώς το κατάστημα δεν βλέπει τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας του χρήστη ή το όνομα του ούτε κανένα άλλο στοιχείο. Επίσης δεν συλλέγονται πληροφορίες για την κάθε συναλλαγή, κρατώντας τες προσταυετυμένες μεταξύ του χρήστη, του εμπόρου και της εκάστοτε τράπεζας.
Οι πιστωτικές και οι χρεωστικές κάρτες των τριών μεγάλων δικτύοων πληρωμών, American Express, Mastercard και Visa, υποστηρίζουν την υπηρεσία Apple Pay, συμπεριλαμβανομένων και των τραπεζών Wells Fargo, Bank of America, Capital One οι οποίες έχουν επισυνάψει συμφωνίες για την νέα πρωτοβουλία πληρωμών.

Η πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Apple Pay, θα γίνονται δεκτές σε οποιαδήποτε τοποθεσία λιανικής πώλησης υπάρχει σύστημα ανέπαφων πληρωμών. Επιπλέον η Apple έχει υπογράψει συμφωνίες με συγκεκριμένες αλυσίδες λιανικής πώλησης όπως Whole Foods, Macy, Sephora, Staples και πολύ περισσότερες ώστε να εξασφαλιστεί πως θα γίνονται δεκτές οι πληρωμές σε όλα τα υποκαταστήματά τους. Επίσης ένας αριθμός καταστημάτων λιανικής πώλησης έχουν υπογράψει, πως θα δέχονται Apple Pay πληρωμές, μέσα από τις εφαρμογές τους, συμπεριλαμβανομένων των Target, Uber, Panera, Bread, lyft και άλλα πολλά.

Η υπηρεσία Apple Pay, θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου αφού πρώτα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση iOS 8.1 και στη συνέχεια θα επεκταθεί η υπηρεσία στην Ευρώπη. Η Apple προτείνει στους υποψήφιους αγοραστές μέσω Apple Pay, να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους για να καθορίσουν αν η υπηρεσία είναι επιλέξιμη, καθώς ορισμένες τράπεζες δεν υποστηρίζουν όλους τους τύπους καρτών.

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Jailbreak σε iOS 6: εδώ είναι η κατάσταση για όλες τις συσκευές

Η iOS 6 μόλις κυκλοφόρησε . Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις αυτή τη στιγμή είναι: Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση από την άποψη του jailbreak; Tethered Jailbreak: To tethered...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Apple TV |Η Apple επιβεβαιώνει το ρόλο της συσκευής, ως κόμβο επικοινωνίας

H Apple έχει προσθέσει ένα νέο έγγραφο υποστήριξης στην επίσημη ιστοσελίδα της, το οποίο επιβεβαιώνει πως οι συσκευές τρίτης γενιάς Apple TV, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: