ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η τηλεόραση της Apple δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2014


APPLETEAM Authors
Η τηλεόραση της Apple δεν θα κυκλοφορήσει...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Ο αναλυτής της J.P. Morgan Mark Moskowitz είπε στους επενδυτές να μην περιμένουν το ντεμπούντο της τηλεόρασης της Apple μέσα στο 2012, λόγω του οικονομικού κλίματος το οποίο αυτήν την εποχή δεν είναι κατάλληλο.

Ο Moskowitz πιστεύει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2014. Επισημαίνει ότι η βιομηχανία της τηλεόρασης περνάει δύσκολες στιγμές και ότι δεν είναι σίγουρος αν η εταιρεία του Cupertino καταφέρει να επικρατήσει στην σημερινή αγορά.

We are not sure that the Apple premium could prevail in the TV market, unless there is a radical change of the user interface, integration of the TV programming and data content, and use of gesture or voice control.

Όμως ο Moskowitz είναι σίγουρος ότι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα η Apple θα κάνει τη διαφορά και το συστατικό της επιτυχίας της θα είναι η ωραία εμφάνιση και η απλότητα στη χρήση της, όπως και όλα τα προϊόντα της.

Επίσης πιστεύει ότι μέχρι το 2014 η Apple θα έχει κυκλοφορήσει ένα εξυπνότερο μοντέλο της Apple TV.

We believe Apple can design a smarter set top box to manage all components behind the end user’s TV experience, as well as eliminate the oft-cumbersome user interface provided by the cable and satellite operators.

Θα περιέχει Siri, gesture controls, DVR και video game δυνατότητες.

O Moskowitz είναι αισιόδοξος ότι η Apple θα κυκλοφορήσε μια νέα κινητή πλατφόρμα πληρωμής που θα χρησημοποιεί την τεχνολογία του near-field communication (NFC) που θα ονομαστεί «iPay». «Θα είναι χαρακτηριστικό των μελλοντικών iPhone και iPad».

Εσείς τι πιστεύετε;

ΠΗΓΗ applenews

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE TV

Άσχημα τα νέα για τους κατόχους του ATV3, το jaibreak είναι ακόμη μακριά!!

Το jaibreak του Apple TV 3 από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως θα ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση αφού πρακτικά δεν υπήρχε κανένα exploit διαθέσιμο για την συσκευή! Οι μήνες περάσανε...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE TV

iOS Beta 3 νέο AirPlay feature.

  Πριν λίγες μέρες έγινε διαθέσιμη η 3 Beta για το iOS 6 στους Developers όπου διορθώνει μερικά προβλήματα και έχει νέα features.!! Η beta 3 στο ATV μας δίνει μια νέα επιλογή...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: