Για κάποιους, η απαράμιλλη γοητεία του iOS έγκειται στα υπέροχα animations που διαθέτει, ενώ για κάποιους άλλους στην απροβλημάτιστη λειτουργία του. Αν ανήκετε στη δεύτερη ομάδα, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και …πατήστε το γκάζι στο iPhone σας!

Η διαδικασία

  • Πλοηγηθείτε στη συσκευή σας: Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα
  • Από το υπομενού «Μείωση κίνησης», ανοίξτε τον σχετικό εικονικό διακόπτη και φροντίστε να παραμείνει ανοικτός και αυτός της αναπαραγωγής των εφέ των μηνυμάτων.

 

  • Αμέσως μετά, πλοηγηθείτε πάλι στο μενού της προσβασιμότητας και αυτή τη φορά επιλέξτε «Αύξηση Αντίθεσης». Μετά, ανοίξτε τον εικονικό διακόπτη «Μείωση Διαφάνειας»

Πλέον, η συσκευή σας δεν θα αναπαράγει τα animations του iOS, θα συνεχίσετε όμως να λαμβάνετε τα iMessages σας με τα εφέ που έχουν επιλέξει οι φίλοι σας. Το αποτέλεσμα είναι μία πιο «σβέλτη» συσκευή, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για παλαιότερες συσκευές, με το μοναδικό «κόστος» να είναι η απώλεια ενός μέρους της ομορφιάς του iOS.

Αν η ταχύτητα απόκρισης της συσκευής σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τα δύο αυτά μικρά tips.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFire Emblem Heroes – Το επόμενο βήμα της Nintendo
Επόμενο άρθροMoments Lens – Μεγαλύτερο φακό για το iPhone 7
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here