Ως μέρος ενός ταξιδιού που ο ίδιος αποκαλεί «road trip» στην Κίνα, ο CEO της Apple Τim Cook χθες τετάρτη, ανέβασε φωτογραφία που παριστάνει τον ίδιο να κάθεται με μία εργαζόμενη της Foxconn η οποία έκανε τον τελευταίο έλεγχο σε ένα νέο μοντέλο iPhone 6. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ο επικεφαλής της Apple, προφανώς κάνει κάποες επισκέψεις (legwork) στην Κίνα, εκτός τις συνομιλίες που έχει προγραμματίσει με τον πρωθυπουργό της χώρας και μία από της στάσεις αυτές ήταν το εργοστάσιο της Foxconn στο Zhengzhou Εκεί συναντήθηκε με εργαζομένους της γραμμής συναρμολόγησης του τελευταίου iPhone και συνομίλησε μαζί τους. 

[quote_box_center]

«Great to meet talented people like Zhang Fan, who helps make iPhone 6 in Zhengzhou,» γράφει ο Cook. «An early highlight of this trip.»[/quote_box_center]

«Είναι υπέροχο να γνωρίζει κάποιος ταλαντούχους ανθρώπους όπως την Zhang Fan, η οποία συμμετέχει στη δημιουργία του iPhone 6 στο  Zhengzhou. Μία από τις σημαντικές στιγμές αυτού του ταξιδιού.» γράφει στο twitter ως υπότιτλο της φωτογραφίας.

Ο Cook έχει προγραμματίσει συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο Premier Ma Kai στο Zhongnanhai, ένα συγκρότημα της κυβέρνησης στο Πεκίνο, για να συζητήσουν τις πρόσφατες στοχευμένες επιθέσεις στο iCloud που προέρχονται από τη χώρα. Μια ομάδα ακτιβιστών με τίτλο GreatFire.org έχει ανάμειξη στην επίθεση όπως ισχυρίζεται η κινεζική κυβέρνηση.

Το εργοστάσιο της Foxconn στο Zhengzhou είναι γνωστό κρίσιμο σημείο της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple για το iPhone. Κατά τη διάρκεια της τριμηνιαίας τηλεδιάσκεψης της εταιρείας για τα αποτελέσματα τριμήνου του Σεπτεμβρίου, ο Cook δήλωσε πως η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ τις διαθέσιμες ποσότητες, γεγονός που υποδηλώνει πως ένας από τους λόγους της επίσκεψης είναι και ο έλεγχος προόδου της παραγωγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiFixit |Αποσυναρμολόγηση του iPad Air 2 (Tear down video)
Επόμενο άρθροUp to Yosemite |Προσθέστε widgets στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων του Mac υπολογιστή σας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here