Η δημοφιλής ιστοσελίδα από το Βιετνάμ Tinhte.vn, δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες, που φέρονται να απεικονίζουν το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς iPad Air 2. Η συσκευή έχει την ίδια μορφή με το υπάρχον iPad Air, με λεπτότερο προφίλ στα 7 χιλιοστά όμοιο με το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Θυμίζουμε πως το τωρινό μοντέλο είναι 7,5 χιλιοστά. Σύμφωνα με τις προηγούμενες φήμες το Home button, συμπεριλαμβάνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, όμοιο με το iPhone 5s και 6.

Η τελευταία αυτή αναφορά περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία, με φωτογραφίες και video, όπου μπορούν να μας δώσουν μια ιδέα για το σχεδιασμό του επερχόμενο ιPad Air. Ωστόσο πρόκειται για εικονικό μοντέλο το οποίο χρησιμοποιείται για να δοκιμάσουν κατασκευαστές αξεσουάρ ή να δημιουργήσουν θήκες προστασίας κι όχι για το πραγματικό iPad Air 2, που πιθανόν να είχε διαρρεύσει από γραμμή συναρμολόγησης της Foxconn. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι σχεδιασμένα, παρόμοια με προηγούμενες αναφορές που είχαμε αναρτήσει από τον Ιούνιο.

tinthe-ipad-AIR2-mr-ομοίωμα

 

Στην περιοχή της οπίσθιας κάμερας, διακρίνουμε δύο οπές μία στο πίσω μέρος και στην πλαϊνή πλευρά του πλαισίου. Η οπή κοντά στην κάμερα είναι αναμφίβολα μικρόφωνο, ενώ η άλλη στην πλευρά ίσως να σηματοδοτεί την τοποθέτηση του διακόπτη σίγασης/περιστροφής, η οποία δεν εμφανίζεται στα εικονικά μοντέλα στη θέση που βρίσκονταν. Η σημερινή αναφορά κάνει λόγο για ένα επιπλέον μυκρόφωνο αν κι αυτή η ερμηνεία πιθανόν να είναι λανθασμένη.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPad Air 2 και τα νέα iPad mini, στην εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Η επόμενη γενιά iPad Air, φημολογείται πως θα περιλαμβάνει ταχύτερο επεξεργαστή Α8, αντι ανακλαστική οθόνη, Τoch ID και επιλογή της νέας απόχρωσης Gold.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΥποτονική η αποδοχή του νέου λειτουργικού συστήματος iOS 8
Επόμενο άρθροΗ Apple προσκαλεί τα Media στις 16 Οκτωβρίου «It’s been way too long»
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here