ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το iPhone 5 και τα νέα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενης γενιάς iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου, και ενώ υπάρχουν αρκετές διαρροές για τον σχεδιασμό και την εμφάνιση της συσκευής δεν έχουμε πολλά...

[iOS 6 Preview] H Αpple προωθεί νέα τεχνολογία στα αποτελέσματα αναζήτησης στην εφαρμογή της για το App Store

Ας πάμε λίγο πίσω στο WWDC 2012, όταν η Apple υποσχέθηκε νέα εμφάνιση στην εφαρμογή για το App Store και το iTunes Store στην συσκευή μας με τον ερχομό της iOS 6. Οι πληροφορίες...

Είναι η Apple Στοιχειωμένη;


APPLETEAM Authors
Είναι η Apple Στοιχειωμένη;

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η Apple μετά το θάνατο του Steve Jobs ήταν το να βρει μια νέα παρουσία η οποία θα την κρατούσε ενωμένη σε όλα τα επίπεδα και θα επέβλεπε τα πάντα και όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal βουδιστές πιστεύουν ότι η μετεμψύχωση του Steve Jobs με την μορφή πνεύματος πετάει πάνω από το παλαιό του γραφείο στο Cupertino και ζει μέσα σε ένα γυάλινο παλάτι.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας σας παρουσιάσουμε τα στοιχεία που έχουμε που ίσως τελικά δείχνουν ότι η Apple έχει αγγίξει και τον κόσμο του παραφυσικού.

Που βρίσκεται ο Steve Jobs σήμερα;

Αυτή την ερώτηση φαίνεται πως έκανε ένας υπάλληλος της Apple o Tony Tseung σε ένα email του σε μια γνωστή βουδιστική ομάδα της Ταϊλανδής. Σύμφωνα με την Journal η απάντηση ήρθε με την μορφή ενός video και με μια σειρά από online κείμενα τα οποία αναλυτικά δίνουν απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Σύμφωνα με τους βουδιστές ο Steve Jobs βρίσκεται ξανά στο Cupertino, η ψυχή του δηλαδή, και μάλιστα είναι μέσα σε ένα γυάλινο παλάτι αρκετά ψηλό και με αρκετούς ορόφους.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου θυμίζει Apple Store αυτή η περιγραφή!

Στην απάντηση τους οι βουδιστές μιλάνε και για τις παλαιότερες μετεμψυχώσεις του Steve Jobs που ήταν χτίστης, σχεδιαστής και αρχιτέκτονας εξηγώντας έτσι γιατί ήταν τόσο πετυχημένος στην ζωή που εμείς τον γνωρίσαμε!

Τέλος πάνε ένα βήμα παρακάτω και εξηγούν και την καθημερινή του ενασχόληση πλέον.

Παράθεση

“has a simple but elegant design and it floats in the air. Whenever he feels like listening to a favorite song, the song comes on automatically without any need for electricity or equipment like the way things are in the Human Realm. Whenever he feels like eating, his attendants will bring him a favorite dish without having to be asked. It can be said that everything in the celestial castle is perfect and hi-tech and it fulfills his every need to his utmost satisfaction.”

Δεν ξέρουμε λοιπόν αν ο Steve Jobs ζει σε ένα Apple Store αλλά σίγουρα το φάντασμα του έχει λογαριασμό στο Twitter!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα στοιχειωμένα iPad

Ναι κάλα διαβάσατε στον υπότιτλο, όπως θα δείτε και στα παρακάτω video που είναι αρκετά στο YouTube υπάρχουν στοιχειωμένα iPad!!

Δαγκώνουμε ένα μήλο το ακουμπάμε στο iPad μας που έχει την φωτό του Steve Jobs και το iPad αρχίζει να αποκτάει ζωή από μόνο του!

Υπάρχει βέβαια και η απλή εξήγηση ότι είναι πρόβλημα του iOS!!!!

Οι περίεργες ακτίνες φωτός που φωτογραφίζουν τα iPhone

Ένα ακόμη φαινόμενο που έχει δημιουργήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο είναι και οι ακτίνες ενέργειας που πολλοί iPhone χρήστες έχουν τραβήξει κυρίως πάνω από πυραμίδες και άλλα ιστορικά μέρη!

Εξωγήινοι που επισκέπτονται την γη; H κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής του iPhone κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού; Δείτε τις φωτό και τα συμπεράσματα δικά σας!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το σίγουρο είναι πως η Apple σε κάθε περίπτωση και σε κάθε προϊόν της έχει μια μαγεία που την αισθανόμαστε όλοι μας!!!

GreekAppleNews.gr

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Τώρα έχουμε και αντιγραφή διαφημιστικών σποτ απο την Samsung…

Φυσικά όλοι φανταζόμαστε πως η Samsung κατόπιν όλων των γεγονότων που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα θα καθόταν ήσυχα ήσυχα και θα παρακολουθούσε την Apple να παίρνει όλα τα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Clear: Για να φτιάχνουμε τις λίστες μας απλά και γρήγορα

Το Clear για το iPhone πρόκειται πολύ σύντομα να λάβει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση η οποία θα περιλαμβάνει συγχρονισμό μέσω του  iCloud… με τον μεγάλο αδερφό του Mac. Όταν...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: