Διευκρίνιση: Χρησιμοποιώντας την κλίμακα του γκρι ,  είναι μια  επιλογή που πραγματικά δεν θα βοηθήσει πολύ με τη ζωή της μπαταρίας και αυτό  οφείλεται στο γεγονός ότι τα iPhone  έχουν οθόνες LCD, οι οποίες διαθέτουν συνεχή φωτισμό. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, σε συνδυασμό με τη ρύθμιση της φωτεινότητας σε ένα iPhone θα πρέπει να συμβάλλει στην διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας , αλλά μην περιμένετε και θαύματα.

Δώστε το φιλί της ζωής

Πολλοί οπαδοί της Apple απαιτούν  το iPhone να είναι η Mary Poppins στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, σχεδόν τέλεια από κάθε άποψη. Ωστόσο, τα iPhones  έχουν ένα επίμονο πρόβλημα ,  υποφέρουν από την άποψη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Αυτό οφείλεται στην αργή ανάπτυξη της τεχνολογίας μπαταριών σε συνδυασμό με την επιμονή της Apple σχετικά με τη διατήρηση  των  smartphones της σε πολύ  λεπτό  σασί.
Ωστόσο, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό για τα iPhone που βοηθά τη συσκευή στη διατήρηση της ζωής της μπαταρίας τους και  στο καλό όνομα τους. Ένα απλό κτύπημα ενός διακόπτη στις ρυθμίσεις μπορεί να σώσει ένα iPhone με εξασθενημένη μπαταρία από βέβαιο θάνατο. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τώρα την  λειτουργία κλίμακας του γκρι στο iPhone τους μέσα από  την πρόσβαση στις Ρυθμίσεις Γενικά> Προσβασιμότητα> Κλίμακα του γκρι. Θα πρέπει να είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν αυτή  την λειτουργία  στα περισσότερα μοντέλα iPhone με iOS 8.
Napkin 16-03-15 - 8.34.49 μ.μ.
Αν και η κλίμακα του γκρι σαν χαρακτηριστικό προορίζεται για τους χρήστες με αχρωματοψία,  η εναλλακτική λειτουργία του είναι αρκετά χρήσιμη στην μπαταρία του τηλεφώνου . Η  Ενεργοποίηση  της λειτουργίας βοηθά στην διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, διότι οι  έγχρωμες οθόνες απαιτούν ενέργεια  μπαταρίας περισσότερη από ό, τι το μαύρο-άσπρο των ασπρομαύρων οθονών. Μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης για το iPhone 6, ταυτόχρονα με  την ενεργοποίηση της λειτουργίας αποχρώσεις του γκρι , μπορεί επίσης να βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια σε ένα ετοιμοθάνατο iphone .
 Η Κλίμακα του γκρι σαν  χαρακτηριστικό όπως και πολλά παρόμοια , μπορεί  να βρεθεί  σε πολλά νεότερα τηλέφωνα, όπως το Samsung Galaxy S5 και το HTC One (Μ8). Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν μια Ultra saving mode ,  λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μετατρέπει την κλίμακα του γκρι οθόνη μαζί με άλλες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας στην  μπαταρία.
Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, μπορεί να εξοικονομήσει μπαταρία στο 10 τοις εκατό μέχρι και 24 ώρες. Αν και τα  iPhone 6/ 6 plus  δεν έχουν μια παρόμοια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η επιλογή για να ρυθμίσετε την οθόνη του κινητού σας  σε κλίμακα του γκρι είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κλίμακα του γκρι μέσα απο τις  ρυθμίσεις συντομεύσεων όπως είπαμε πριν και να την εμφανίζουν όποτε θέλουν με τριπλό πάτημα, στο κουμπί home button .
Εάν θέλετε περισσότερες οδηγίες διατήρησης της μπαταρίας ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό:

Εξοικονόμηση μπαταρίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Φανταράκι |Είτε έχετε υπηρετήσει είτε όχι, αξίζει να τη δοκιμάσετε
Επόμενο άρθροΠοιος εφηύρε τη θύρα USB- C, μήπως η Apple;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here