Αν είστε από τους χρήστες που η νέα αναβαθμισμένη έκδοση iOS 8 δημιούγησε περισσότερα προβλήματα στη συσκευή σας από βελτιώσεις ή ήταν και η αιτία να θυσιάσετε το jailbreak σας, είχατε τη δυνατότητα μέχρι και χθες, να υποβαθμίσετε το λειτουργικό σας. Σήμερα όμως σας έχουμε δυσάραστα νέα. Χάσατε την ευκαιρία πλέον.

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την παλαιότερη έκδοση 7.1.2, καθιστώντας την iOS 8 ως την μοναδική έκδοση η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε νεότερη του iPhone 4, iOS συσκευή. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς ανέκαθεν η Apple δεν επέτρεπε την υποβάθμιση των εκδόσεων λειτουργικού μετά την αναβάθμιση. Για να εγκαταστήσετε μία έκδοση iOS στο iPhone, iPad ή iPod touch, μέσω iTunes, πρώτα γίνεται έλεγχος για το αν η Apple υπογράφει τη συγκεκριμένη έκδοση και στη συνέχεια επιτρέπει την εγκατάσταση.

Συνήθως η Apple επιτρέπει μόνο την τελευταία ικανή έκδοση που μπορεί να υποστηρίξει μία συσκευή. Εαν για παράδειγμα η συσκευή σας μπορεί να υποστηρίξει ως τελευταία έκδοση το iOS 7.1.2 (iPhone 4 π,χ.), δεν θα σας επιτρέψει τη χειροκίνητη εγκατάσταση του iOS 8. Υπάρχει ένα μικρό περιθώριο, υποβάθμισης μετά την έλευση μία νέα αναβαθμισμένης έκδοσης από την Apple. Εάν η συσκευή σας αντιμετωπίζει προβλήματα με την νέα έκδοση, σας υπενθυμίζουμε πως πρέπει να κάνετε καθαρή εγκατάσταση.

Για νά γίνει αυτό θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας στο iTunes και να προχωρήσετε σε Restore. Με την ολοκλήρωση και κατά τη διαδικασία για ενεργοποίηση, επιλέξτε εγκατάσταση ως καινούρια συσευή. Ενδεχομένως να εκλείψουν αρκετά προβλήματα από τα οποία είχατε. Απαραίτητη ενέργεια η αποθήκευση Φωτογραφιών και δεδομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο#BendGate |Μια έξυπνη πιθανή εξήγηση για την στρέβλωση των iPhones Plus
Επόμενο άρθροConsumer Reports |Tα νέα iPhones δεν είναι τόσο ευλίγιστα όσο μας αναφέρουν!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here