Σύμφωνα με την Apple, τόσο το iPhone 6 όσο και το Plus, έχουν γρηγορότερες ταχύτητες downloads, «faster LTE download speeds» από το iPhone 5s, αγγίζοντας ταχύτητες 150Mps. Η επίτευξη έρχεται, χάρην στην εισαγωγή Qualcomm MDM9625M LTE chip το οποίο υποστηρίζει LTE Advanced. Μία επίδειξη της διαφοράς ταχύτητας των iPhone 5s και του iPhone 6σε σύνδεση σε ένα δύκτυο LTE υψηλής ταχύτητας, διεξήχθη από την ιστοσελίδα iClarified, δείχνοντας πως το iPhone 6 μπορεί φτάσει σε πολύ υψηλότερες ταχύτητες από iPhone 5s.

H δοκιμή έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στο Οντάριο και στο δίκτυο Fido του Καναδά, και παρουσιάζει το iPhone 6 να αγγίζει ταχύτητες download 101Mps, ενώ το iPhone 5s στα 35Mps. Ομοίως έχει αυξηθεί και η ταχύτητα upload στο iPhone 6, φθάνοντας στα 27Mps.
Σύμφωνα με το iClarified, οι δοκιμασίες οι οποίες διεξήχθησαν με τη χρήση της εφαρμογήςOokia SpeedTest, έγινε σε σημείο των πόλεων με την καλύτερη λήψη.

[quote_box_center]

We were able to consistently reach speeds in the high 90s with the iPhone 6. The absolute highest download speed we were able to obtain was 111 Mbps. I’m confident that if the conditions were optimal we could have obtained even higher speeds.[/quote_box_center]

Η τεχνολογία LTE Advanced εκμεταλλεύεται τον συνδιασμό ξεχωριστών φασμάτων σε μία ενοιαία ταχύτερη σύνδεση με αύξηση μεταφοράς δεδομένων και της χωρητικότητας του δικτύου. Αρκετοί πάροχοι προσφέρουν την τεχνολογία αλλά το iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι από τις πρώτες συσκευές της Apple που την υποστηρίζει. Δυστυχώς δεν έχουν αναβαθμίσει όλοι οι πάροχοι ώστε να υποστηρίζουν τεχνολογία LTE Advanced τεχνολογία και λόγω των διαφορών στη δυναμική της σύνδεσης, δεν θα δουν όλοι οι χρήστες αύξηση των ταχυτήτων στις νέες συσκευές.

Μαζί με την τεχνολογία LTE Advanced, το iPhone 6 της Apple και το Plus προσφέρει κι άλλες βελτιώσεις συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των 20 διαφορετικών ζωνών LTE. με επιπλέον ζώνες (7 περισσότερες από το iPhone 5s), οι χρήστες iPhone μπορούν να συνδεθούν σε περισσότερα δίκτυα LTE, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Οι συσκευές περιλαμβάνουν και τη δυνατότητα υποστήριξης φωνητικών υπηρεσιών μέσω LTE (Volte), τη βελτίωση της ποιότητας φωνής, δίνοντας επιπλέον σε ορισμένους χρήστες την ταυτόχρονη πρόσβαση σε υπηρεσίες φωνής και δεδομένων σε δίκτυα LTE για πρώτη φορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple Campus 2 |Συνεχίζονται τα έργα ασταμάτητα, δείτε την πρόοδο!
Επόμενο άρθροΠοια χαρακτηριστικά αναμένεται να φέρουν τα νέα iPads Air και mini;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here