Διαθέσιμο έγινε πριν από λίγη ώρα το jailbreak tool Pangu, το οποίο ξεκλειδώνει κι εγκαθιστά το Cydia σε όλες τις εκδόσεις iPhone iPad και iPod touch. Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε το Jailbreak εργαλείο, χωρίς όμως να είναι δυνατή η εγκατάσταση του Cydia, η οποία απαιτούσε ολόκληρη διαδικασία μέσω SSH. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως κάνοντας σύνδεση τη συσκευή την οποία θέλετε αποδεσμέυσετε από την Apple με ό,τι συνεπάγεται βέβαια αυτό, στον υπολογιστή σας και ακολουθώντας τις οδηγίες, με την ολοκλήρωση θα έχει εγκατασταθεί και το νέο εντυπωσιακό Cydia, απευθείας στη συσκευή σας.

Screen Shot 2014-10-30 at 9.17.52 PM

Εδώ να διευκρινίσουμε πως αναμένουμε μόνο την  έκδοση για Mac, που φανταζόμαστε θα την έχουμε τις επόμενες ώρες. Μπορείτε να κατεβάσετε το αναβαθμισμένο Jailbreak tool, από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Jailbreak Pangu για Windows

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροO Πέτρος Αναβάθμισε |Χρήση του Handoff (Continuity) σε iPhone και iPad
Επόμενο άρθροΣήμερα |Επίσημα διαθέσιμα τα νέα iPhone 6 και Plus στην Ελλάδα
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here