ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Και οι ουραγκοτάγκοι είναι φανατικοί οπαδοί της Apple

Αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο δημοφιλή είναι τα προϊόντα της Apple σκεφτείτε μόνο το εξής: τα χρησιμοποιούν ακόμη και ουραγκοτάγκοι.Υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου...

Οι Αναλυτές προειδοποιούν: Οι φήμες για το iPhone 5 θα βλάψουν τις πωλήσεις της Apple

Θυμάστε όταν η Apple ανακοίνωσε πωλήσεις 17.07 εκατομμυρίων iPhone κατά τη διάρκεια του τριμήνου του Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους; Η εταιρεία είχε μια μικρή απώλεια κατά το...

Η παρουσίαση των νέων MacBook Pro με Retina οθόνη θα γίνει στο WWDC τον Ιούνιο

Οι φήμες γύρω από νέα σειρά προϊόντων της Apple και ποιο συγκεκριμένα για τα MacBook Pros έχουν αρχίσει να επιταχύνουν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και αποκαλύπτουν...

Γιατί η Apple θα μπει στην βιομηχανία της TV


APPLETEAM Authors
Γιατί η Apple θα μπει στην βιομηχανία της TV
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η iTV. Η Apple HDTV. SiriTV.

Ό, τι θέλετε να το ονομάσετε το νέο μεγάλο project της Apple, υπάρχει πολλή συζήτηση εκεί έξω για το πώς η Apple πρόκειται να φέρει την επανάσταση στον χώρο της τηλεόρασης.

Κάποιοι είναι δύσπιστοι και υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από αυτό! Η Sony χάνει δισεκατομμύρια τηλεοπτικές δραστηριότητες τους γιατί η Apple να κάνει κάτι τέτοιο? Επίσης η τηλεόραση δεν είναι κάτι που κάποιος αναβαθμίζει κάθε χρόνο όπως κάνουν πολύ από εμάς με τα κινητά τους.

Σίγουρα, ο Steve Jobs είπε ότι είχε λύσει το πρόβλημα της τηλεόραση πριν πεθάνει, αλλά ποιος μπορεί να πει ότι δεν μιλούσε μόνο για το Apple TV, που ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά? Σκεφτείτε και το Mountain Lion και τις νέες του λειτουργιές που θα κάνουν ακόμη ποιο δυνατό το μικρό μαύρο κουτάκι της Apple.
Η Apple TV, δεν είναι αρκετή όμως, και η Apple πρέπει οπωσδήποτε να απελευθερώσει μια επαναστατική συσκευή τηλεόρασης μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Γιατί; Επειδή ανεξάρτητα από το πόσο δημοφιλές είναι το Apple TV, ποτέ δεν θα γίνει απαραίτητο αλλά θα είναι πάντα ένα πολύ όμορφο συμπλήρωμα.

Με άλλα λόγια, η Apple κάνει γαλαξίες. Δηλαδή ένας βασικός ήλιος, iPhone, iPad, iMac κλπ και γύρω γύρω μια σειρά από πλανήτες δηλαδή περιφερειακά προϊόντα. Γι ‘αυτό η σημερινή Apple TV, δεν είναι αρκετή. Δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι βασική συσκευή. Και αυτό σημαίνει ότι άλλες επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν την Apple από την εξίσωση της τηλεόρασης πολύ εύκολα.

Έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung, Sony, LG έχουν ήδη ένα μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας της βάσης του το Apple TV ενσωματωμένο στην βασική συσκευή. Ακόμη χειρότερα, το Apple TV, δεν σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τηλεόραση πραγματικά μέσα από αυτό. Η Apple TV, μπορεί να είναι ένα μεγάλο βοήθημα για τους ανθρώπους που έχουν ήδη επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple, αλλά δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στους απλούς χρήστες και δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάποια μοντέρνα HDTV.

Γι ‘αυτό το Apple TV, είναι ένα «χόμπι» από το οποίο μπορεί να γεννηθεί σύντομα κάτι πολύ μεγάλο!

Η Apple πρέπει και μπορεί να κάνει ότι έκανε και ξέρει να κάνει πολύ καλά με άλλες βιομηχανίες όπως την μουσική και ποιο παλαιά στους προσωπικούς υπολογιστές.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE TV

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το AirPlay για να κάνετε streaming "προσωπικες" στιγμές

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το ΑirPlay για να συνδέσετε ηχεία ή το Apple TV σας στο iPhone, θα ξέρετε ότι πρέπει να είστε επιμελής για να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας μετά, μήπως...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE TV

Google TV : Mε νέα αναβάθμιση θα έρθει αντιμέτωπη η Apple

Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό όλοι προσπαθούν να προλάβουν τις εξελίξεις, έτσι δεν είναι; Πρώτα το Microsoft’s Surface tablet ανακοινώνεται και τώρα η Google TV φαίνεται να...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: