Περιμέναμε πολύ καιρό την ημέρα που ο Tim Cook θα ανέβαινε στην σκηνή για την παρουσίαση των νέων iPhones κι όχι μόνο. Τελικά η ημέρα της 9ης Σεπτεμβρίου ήρθε, πέρασε κι έφτασε και η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας. Τα συναισθήματα και οι απόψεις ανάμικτες. Δύο μεγαλύτερες συσκευές 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών, πιο λεπτές, 6,9″ και 7,1″ με χαμηλό βάρος και εμφάνιση διαφορετική από την προηγούμενη. Πολλοί βιάστηκαν να πουν πως η Apple απογοήτευσε, πως έχασε την αίγλη της, την καινοτομία και την ικανότητα να  σχεδιάζει απλές αλλά παντοδύμαμες συσκευές.

Λίγες ημέρες μετά δόθηκε η δυνατότητα προ-παραγγελιών στις μεγάλες χώρες όπως US, Australia, Canada, France, Germany, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore και UK. Το πρώτο 24ωρο σχεδόν διπλασίασε το ρεκόρ της από το 2012 με 4.000.000 προπαραγγελίες, καταρρίπτοντας κάθε ισχυρισμό για μείωση ενδιαφέροντος από τους καταναλωτές (με τα εάως τώρα δεδομένα). Η Κίνα δεν συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες διάθεσης όπως πέρυσι.

Σήμερα, ημέρα κυκλοφορίας και τα πρώτα tear down της μεγαλύτερης έκδοσης iPhone 6 Plus έδειξαν πως η συσκευή φέρει 1GB RAM και μπαταρία  2915 mAh. Ποια θα είναι η πορεία των συσκευών; Τι πιστεύουμε για την εμμφάνιση και τις δυνατότητες; Παρακολουθήστε την εκπομπή μας το Σάββατο στις 19.30. Συμμετέχοντες πέραν των παρουσιαστών της εκπομπής, θα είναι και συντάκτες του myphone.gr.

Βλαχάκης Ηρακλής (aka vlachaquito)
Χαλεπλής Χρήστος ( charlie_pace4)
Σερέτης Αντώνης
Βρύσης Λάζαρος (lvrysis)
Γιαννακέλος Φώτης (arigato)
Ασπρογιάννης Κων/νος (DINFUN)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροO Πέτρος Αναβάθμισε |Που πήγε η βιβλιοθήκη φωτογραφιών και το Photostream;
Επόμενο άρθροΤα νέα iPhones από 24 Οκτωβρίου στην Ελληνική αγορά!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here