ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αυτή η θήκη 0,25 χιλιοστών κάνει το iPhone σας αδιάβροχο

Ζημιά που έχει προκληθεί από νερό. Είναι αυτό που απασχολεί σχεδόν όλους τους κατασκευαστές smartphones, καθώς και τους πελάτες τους. Και ενώ εταιρίες όπως η HZO και η Liquipel προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό, οι τεχνολογίες τους δεν έχουν φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο.

Έτσι, ενώ περιμένουμε για την τεχνολογία της νέας εποχής να ωριμάσει, υπάρχουν ακόμη πολλές περιπτώσεις θηκών από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε ώστε να κάνουμε το iPhone μας αδιάβροχο. Και αν τυχαίνει να είστε μινιμαλιστής, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην Case Marine.

 

Το Gizmondo μας παραπέμπει στην Case Marine, μια θήκη που έχει πάχος μόλις 25 χιλιοστά και υπόσχεται να προστατεύσει τη συσκευή σας από οποιαδήποτε ζημιά νερού. Και δεν μιλάμε για μερικές σταγόνες βροχής, αλλά μέχρι 32 πόδια νερό. Απίστευτο.

Το αξεσουάρ βέβαια έχει και μερικά θέματα. Δεν θα προστατεύσει το iPhone σας από πτώση και χτυπήματα, και δεν υπάρχει άνοιγμα για την υποδοχή των ακουστικών. Βέβαια, στα 25 χιλιοστά θα μπορούσατε να βρείτε άλλη θήκη πολύ εύκολα και να την εφαρμόσετε από πάνω. Αλλά σχετικά με το θέμα των ακουστικών, αυτό πρέπει να το λύσετε μόνοι σας.

Εν πάσει περιπτώσει, μπορείτε να αγοράσετε την Lite έκδοση της Case Marine για 15 δολλάρια ή μια πιο παχιά, πλήρη έκδοσή της για 38 δολλάρια. Και αν ψάχνετε την αγορά για αδιάβροχη θήκη, και δεν σας ενοχλούν τα άλλα θεματάκια που αναφέρθησαν παραπάνω, τότε αυτή η θήκη μοιάζει να είναι καλή περίπτωση για σας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πώς σας φαίνεται η Case Marine?

ΠΗΓΗ

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll