ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Απόψεις |Πως σκέφτεστε να προστατέψετε το iPhone ή το iPad σας;

Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει βρεθεί μπροστά σε αυτή την ερώτηση. Πήρατε το νέο iPhone 5S ή iPad Air ή ακόμη και iPhone 5c ή iPad mini retina και ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε. Μέσα σε λίγες ημέρες αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια φθοράς. Ίσως το ακουμπήσατε σε κάποιον τοίχο και έκανε ένα πολύ μικρό σημαδάκι, ίσως κάποιος σας σκούντησε κατά λάθος και σας έπεσε στο πάτωμα.

Φαντάζομαι όλοι γνωρίζετε την αίσθηση της πρώτης φθοράς είναι πραγματικά απαίσιο συναίσθημα. Και τότε έρχεται το ερώτημα αν είχα βάλει κάποια προστασία; νιώθετε λίγο ανόητοι που δεν το είχατε ήδη κάνει. Από την άλλη αναρωτιέστε είναι αξιόπιστα αυτά τα προϊόντα ώστε να προστατεύσουν τη συσκευή σας;  Τελικά συνηδειτοποείτε πως δεν έχει σημασία τα χρήματα που θα δαπανήσετε για να αγοράσετε μία θήκη, καθώς είναι πολύ λιγότερα τελικά από το κόστος επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος.

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ;

Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ θήκη σε καμία από τις συσκευές μου. Μου αρέσει η φυσική αίσθηση των υλικών που είναι κατασκευασμένες οι Apple συσκευές και θεωρώ αχρείαστη μια προστατευτική θήκη. Να σημειώσουμε εδώ πως με θεωρώ πολύ προσεκτικό και δύσκολα να μου φύγει συσκευή από τα χέρια.

Δεν κρατάω ποτέ το τηλέφωνο με την τεχνική αυτί- ώμου προκειμένου να βγω από το αυτοκίνητο και μου φαίνεται πως εάν μου έπεφτε η συσκευή από τα χέρια το μυαλό μου θα πήγαινε σε σκηνές αργής κίνησης γνωρίζοντας το οδυνηρό αποτέλεσμα της πτώσης και προσευχόμενος να μην έχει πάθει τίποτα η συσκευή μου. Μέχρι να την σήκωνα από το έδαφος θα είχε περάσει από το μυαλό μου κάθε πιθανό σενάριο. Κάποιοι αίσθανονται ασφαλής έχοντας μία θήκη τύπου πορτοφόλι ή book.

Αυτό που αναρωτιέμαι τελικά εμείς οι ίδιοι σκεφτόμαστε να προστατεύσουμε τις συσκευές μας; Και ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς μεταξύ θηκών που μεγαλώνουν το μέγεθος της συσκευής ή θήκες που είναι πολύ λεπτές και προστατεύουν κυρίως από γραντζουνιές αλλά όχι ιδιαίτερα από πτώσεις; Περιμένουμε τις απόψεις σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll