Το iCloud Drive, η νέα online υπηρεσία της Apple, διατέθηκε παράλληλα με το νέο λειτουργικό iOS 8. H υπηρεσία αυτή είναι συνδρομητική και σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε και να αποθηκεύσετε έγγραφα και άλλους διάφορους τύπους αρχείων μεταξύ των συσκευών σας, iPhone, iPad και Mac. 

Συγκεκριμένα συνεργάζεται με εφαρμογές των λειτουργικών iOS και OS X, επιτρέποντας τον συγχρονισμό και την αποθήκευση δεδομένων, τα οποία δημιουργήθηκαν με τις εφαρμογές αυτές, στο iCloud. Εσείε έχετε την πρόσβαση προκειμένου να εισάγετε ή να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας μέσα από εφαρμογές συμβατές με την υπηρεσία iCloud Drive.

icloud_drive

Υπάρχουν χρήστες οι οποίες επιθυμούν να αποθηκεύουν πολλά έγγραφα στο iCloud Drive αλλά το συμβόλαιο δεδομένων με τον πάροχό τους, για χρήση internet είναι περιορισμένο. Πολλές εφαρμογές αποθηκεύουν αυτόματα στον λογαριασμό σας iCloud Drive είτε βρίσκεστε σε περιβάλλον σύνδεσης Wi-Fi είτε όχι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κατανάλωση δεδομένων που γίνεται, προκειμένου να αποθηκευτεί ένα έγγραφο στο iCloud Drive, είναι συναφής με τις streaming υπηρεσίες μουσικής και video. Παρ’ όλα αυτά εάν επιθυμείτε να πάρετε τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας, μπορείτε πολύ εύκολα να το πράξετε. μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Κλείστε ή ανοίξτε τη χρήση δεδομένων για το iCloud Drive

  • Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” από το iPhone ή το iPad σας.
  • Αγγίξτε “iCloud”.

Napkin 02-05-15 - 10.42.58 π.μ.

  • Στη συνέχεια “iCloud Drive”.
  • Σύρετε την οθόνη προς τα κάτω και θέστε την εναλλαγή “Χρήση κινητού δικτύου” στη θέση OFF.

Napkin 02-05-15 - 10.44.22 π.μ.

 Ένας απλός οδηγός για τη διαχείριση της χρήσης δεδομένων κινητού δικτύου από την εφαρμογή iCloud Drive. Εάν κάτι δεν είναι σαφές ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ενημερώστε μας στα σχόλια.

ΠΗΓΗwww.ired.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠοια είναι η ηλικία της μπαταρίας του iPhone σας; (Μέθοδος υπολογισμού)
Επόμενο άρθροiCloud |Η εύκολη μέθοδος μαζικής εξαγωγής επαφών
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here