APPLE

Απολογισμός |Τι κάναμε ως Appleteam την χρονιά που μας πέρασε;

Κι έτσι απλά διανύσαμε ακόμη έναν Χρόνο! Θυμάμαι σα χθες τη απόφαση που πήρα να δημιουργήσω έναν δικό μου πολυχώρο και να ενώσω όλους τους χρήστες Apple συσκευών. Τέτοια εποχή πέρυσι με μία ομάδα η οποία ήθελε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό, υλοποιήσαμε το Appleteam. Έναν πολυχώρο ο οποίος αποτελείται από τρεις Ιστοσελίδες (Appleteam.gr – Appleteam Forums – Mi STORE), όπου κάθε χρήστης μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά με άρθρα τα οποία αφορούν την Apple, να λύνει τις απορίες του και τα διάφορα προβλήματα software που αφορούν τη συσκευή του, καθώς και να παίρνει  υπεύθυνες απαντήσεις από το τεχνικό μας τμήμα.

Το κατάστημα του Appleteam με τίτλο Mi STORE είναι υπεύθυνο να διαθέτει ανταλλακτικά για όλες τις iOS συσκευές, με επαγγελματικά εξοπλισμένο εργαστήριο να αποκαθιστά οποιδήποτε βλάβη παρουσιαστεί στη συσκευή σας, καθώς και να προσφέρει εγγυημένα Αξεσουάρ (θήκες, φορτιστές, βάσεις στήριξης) και άλλα σε όλους εσάς.

Κάποια λοιπόν από τα παραπάνω, έτυχαν ιδιαίτερης αποδοχής από τους αναγνώστες μας και κάποια, λιγότερης. Το Appleteam για το 2013 δέχθηκε πάνω 270.000 επισκέψεις, και το Mi STORE επισκεύασε πάνω από 500 συσκευές. Το Appleteam Forum είχε λιγότερη αποδοχή κι επισκεψιμότητα, πράγμα που για το 2014 η άνοδος του θα είναι μέσα στις προταιρεότητες μας. Οι σελίδες μας σε facebook και twitter έγιναν δημοφιλείς πολύ γρήγορα αποκτώντας έως τώρα:

Facebook Fans: 8772

Twitter Followers: 4382

Επιπλέον αξιόλογοι συντάκτες προστέθηκαν στην ενημέρωση και θα ήταν παράλειψη από μέρος μου να μην αναφερθούν:

  • ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
  • ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΑΝΟΣ
  • ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  • ΒΑΪΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  • ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

τους οποίους θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την συνεισφορά τους στην ενημέρωση, καθώς και για την άψογη συνεργασία μας τον χρόνο που πέρασε. Να μην ξεχάσω και την καθιέρωση του Appleteam Cast κάθε Παρασκευή  με θέματα που εμείς κρίνουμε απαραίτητα να συζητήσουμε με συμπαρουσιαστές τους:

  • ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΟ ΦΩΤΗ (MOD)
  • ΛΑΖΑΡΟ ΒΡΥΣΗ (DEV)

Το Appleteam Forum κατάφερε να προσελκύσει 805 χρήστες ως μέλη κάτι που στόχος μας φέτος είναι ο αριθμός αυτός να τριπλασιαστεί με τις απαραίτητες ενέργειες από εμάς και την ομάδα που θα το αναλάβει. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος και σας θέλουμε όλους εσάς τους αναγνώστες μας, αρωγούς στη δημιουργία του αρτιότερου και ποιοτικότερου ελληνικού Forum!

Είμαι απο τους τυχερούς που μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που πραγματικά μου αρέσει, ενημερώνοντας βοηθώντας κάθε χρόνο χιλιάδες  χρήστες, επί 7 συναπτά έτη. Μια ευχάριστη χαρούμενη και δημιουργική χρονιά σας εύχομαι γεμάτη χαμόγελα κι ευτυχισμένες στιγμές!

Ο Διαχειριστής

ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Καλή Χρονιά!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll