ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο πιο «σιχαμερός» (και… φυσικός) τρόπος για να καταστρέψεις 30 Macbooks

Οι παράξενες τεχνολογικές ειδήσεις που διαβάζουμε καθημερινά είναι πολλές… Η συγκεκριμένη όμως, πραγματικά, μας άφησε άφωνους, οπότε λέμε να μην κάνουμε πολλά σχόλια και απλά να...

Απατεώνες προωθούν παλιά iPhones σαν καινούρια


APPLETEAM Authors
Απατεώνες προωθούν παλιά iPhones σαν...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Posted Image

Βλέπετε διαφημίσεις οι οποίες λένε «καινούργια iPhone και iPad στο κουτί τους με πολύ χαμηλότερες τιμές» στο Craigslist και στο eBay αλλά στην ουσία είναι χρησημοποιημένα και ξαναπακεταρισμένα.

Αυτό είναι ένα παλιό «χαλασμένο» iPhone το οποίο οι απατεώνες αγοράζουν σε εξευτελιστική τιμή, το φτιάχνουν και το πουλάνε σε πολύ υψηλότερη τιμή.

Posted Image

Γι αυτούς η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Τα περισσότερα χαλασμένα iPhone χρειάζονται μερικά καινούργια ανταλακτικά και δουλεύουν κανονικά, τους βάζουν καινούργια touchscreen και πίσω καπάκι και φαίνονται σαν καινούργια.

Όσο για το πακετάρισμα, χρησημοποιούν κουτιά όπως αυτά που χρησημοποιεί η Apple που συνήθως τα βρίσκουν στη μαύρη αγορά ή βάζουν κάποιο τοπικό τυπογραφείο και τα κατασκευάζει. Έπειτα τυλίγουν τα κουτιά με πλαστικό και είναι έτοιμα να μπούν στην αγορά.

Οι αγοραστές αυτών των iPhone νομίζουν ότι έκαναν μια καλή αγορά αλλά στην ουσία αγόρασαν ένα τηλέφωνο που δεν έχει εγγύηση και συνήθως δεν δουλεύει με τα τοπικά δίκτυα. Έχουν δωθεί χιλιάδες δολλαρια έτσι και για να αποζημιωθούν τα ξαναπουλάνε στο Craigslist και στο eBay.

Για να αποφύγουμε τετοιες καταστάσεις θα πρέπει να το αγοράζουμε κατευθείαν από την Apple ή από τους επίσημους συνεργάτες τους. Αν όμως αποφασίσετε να πάρετε το ρίσκο και να το αγοράσετε από αλλού, να το αγοράσετε χέρι με χέρι και να κοιτάξτε προσεκτικά το IMEI του τηλεφώνου και να δείτε αν ταιριάζει με αυτό που αναγράφεται στο κουτί.

ΠΗΓΗ AppleNews

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPHONE

Τι λένε οι iOS προγραμματιστές για τον ενδεχόμενο ενός 4 ιντσών iPhone

Πολλές φήμες εδώ και μήνες αναφέρουν πως η Apple σχεδιάζει ένα 4-ιντσών iPhone το οποίο θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμο κάποια στιγμή μετά τον Σεπτέμβριο. Η Wall Street...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPHONE

iPhone X – Λήψη Portrait Lighting

Η Apple, χθες Παρασκευή, ανέβασε ένα νέο video στο κανάλι της στο YouTube, αυτή τη φορά δείχνοντας τη λειτουργία Portrait Lighting στο iPhone X. Το video διαρκεί 38 δευτερόλεπτα...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: