Το νέο iPhone αναμένεται να “κατατροπώσει” τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς οι παραγγελίες ξεπερνούν ήδη τις αντίστοιχες του iPhone 5S. Σύμφωνα με την αναλύτρια Katy Huberty της Μorgan Stanley, μόνο στην Ασία οι παραγγελίες για το iPhone 6 είναι κατά 20% υψηλότερες σε σχέση με εκείνες του iPhone 5S. Η ίδια αναφέρει ότι ανέμενε άνοδο της τάξης του 12% στις πωλήσεις των iPhone, οπότε τα στοιχεία αυτά μαρτυρούν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων για την Apple.

Ούτως ή άλλως, τα iPhone αποτελούν το 60% των πωλήσεων του τεχνολογικού κολοσσού και παρέχουν τα περισσότερα κέρδη για την εταιρεία. Πρόκειται για το υπ’ αριθμόν ένα προϊόν που επηρεάζει τις επιδόσεις της μετοχής της εταιρείας.

Οι αναλυτές αναμένουν ότι το iPhone 6  με μεγαλύτερη οθόνη, ενδέχεται να αυξήσει τους πελάτες που θα επιδιώξουν αναβάθμιση της συσκευής τους. Υπάρχουν πολλοί χρήστες, που χρησιμοποιούν iPhone 4 με οθόνη 3,5 ιντσών ή iPhone 4S, οι οποίοι- σύμφωνα με τους αναλυτές- πρόκειται να ανταλλάξουν τις μικροσκοπικές συσκευές τους αμέσως μόλις κυκλοφορήσει το  iPhone 6 στη χώρα τους.

Παράλληλα, η Huberty αναφέρει ότι «τα iPhone 4S εξακολουθούν να ξεπερνούν σε πωλήσεις τα  5C, σύμφωνα με τους προμηθευτές, και πιθανόν να παραμείνουν τα φθηνότερα προϊόντα της και μετά την κυκλοφορία της νέας παρτίδας iPhone». Οπως επισημαίνουν οι αναλυτές, έχει ενδιαφέρον να φανεί πώς η προτίμηση στις χαμηλού κόστους συσκευές θα επηρεάσει τη νέα «σοδειά».

Τι είναι αυτό που έχει το iPhone 6 και προκαλεί κάθε υποψήφιο αγοραστή smartphone. Γιατί κάποιος να το επιλέξει; Εμείς το εξαντλήσαμε όλη την εβδομάδα και δημιουργήσαμε ένα video review, ώστε να σας βοηθήσουμε να το έπιλέξετε ή όχι. Παρακολουθήστε το και περιμένουμε τα σχόλιά σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLive Streaming της εκδήλωσης πρόκειται να μεταδώσει η Apple στις 16 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροAPPLETEAM LIVE |Παρακολουθούμε και σχολιάζουμε μαζί την εκδήλωση!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here