ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Car Play-Pionner |Oλοκληρωμένo σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου

To Car Play της Apple είναι πλέον μια πραγματικότητα, αν και δεν το έχουμε δει ακόμη στην αγορά, πέραν των πανάκριβων αυτοκινήτων όπως στις Ferrari.  Για όσους όμως από εμάς οι...

iGen.fr |Ταυτόχρονη διάθεση των δύο εκδόσεων του iPhone 6 στις 19 Σεπτεμβρίου

Νέες αναφορές από τη γαλλική ιστοσελίδα iGen.fr, κάνουν λόγο πως η Apple αναμένεται να διαθέσει ταυτόχρονα τις δύο εκδόσεις iPhone 6. Σύμφωνα με την νέα αυτή αναφορά η οποία...

Video προβάλλει την μπαταρία 2.915 mAh της μεγαλύτερης έκδοσης iPhone 6

Μετά από αρκετές φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα δημοσιεύτηκε video από την ιστοσελίδα Nowhereelse.fr το οποίο προβάλλει για άλλη μία φορά τη...

Η Apple φέρεται να χρησιμοποιεί τεχνολογία tokenization για την ασφάλεια των mobile πληρωμών

Tην ενσωμάτωση τεχνολογίας tokenization εικάζει η ιστοσελίδα Bank Innovatιon για την επικείμενη πρόταση – υπηρεσία της Apple για τις mobile πληρωμές. Επικαλούμενη πηγές...

Πρώτα τα iPhone και στις επιλογές των ληστών smartphones στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, δημοσίευσε μία έκθεση στην οποία αναφέρεται συγκεκριμένα για τις κλοπές κινητών συσκευών στη χώρα. Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά στοιχεία τα...

iWatch |Σε αυτό το event οι συντάκτες μόδας βρίσκονται ανάμεσα στους προσκεκλημένους

Η Apple αυτή τη φορά έχει προσκαλέσει ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό από τα μέσα ενημέρωσης στην συνέντευξη Τύπου στο Cuperino της Καλιφόρνια την ερχόμένη Τρίτη, συμπεριλαμβανομένων...

Ανακοίνωση iWatch |Ακόμη μία φορά η Apple αλλάζει τον κόσμο


APPLETEAM Authors
Ανακοίνωση iWatch |Ακόμη μία φορά η Apple...

Η Apple  ανακοίνωσε σήμερα τη πολυ-φημολογούμενη wearable συσκευή της, το Apple watch το οποίο όνομα αποτελείται απο το logo της Apple () και ακολουθείται από τη λέξη «Watch». H συσκευή της Apple έχει σχεδιαστεί για να είναι μοντέρνα λειτουργική και διαθέσιμη σε μία σειρά από χρώματα  υλικά καθώς και έξι διαφορετικούς τύπους bands τα οποία είναι εύκολα εναλλάξιμα.

 Tα χρώματα επιλογών φθάνουν τα 6 με υλικά της πρόσοψης: ανοξείδωτο ατσάλι, Silver Aluminium, 18-Karat χρυσό, μαύρο αναξείδωτο ατσάλι, Gray Aluminium και 18-Karat Gold.

Yπάρχει η σειρά Apple Watch Collection από ανοξείδωτο χάλυβα ή μαύρο αναξείδωτο χαλυβα για κάσα σε συνδιασμό με μία σειρά από μέταλλο και δέρμα, η σειρά ρολογιών Sport η οποία θα περιλαμβάνει ανοδιωμένο αλουμίνιο, silver ή space grey ως κάσα με πολύχρωμα bands και τη σειρά Apple Watch Edition η οποία περιλαμβάνει 18-Karat χρυσό σε κίτρινο ή ροζ  με «exquisitely crafted» bands και κούμπωμα.
applewatch1

Όλα τα ρολόγια της Apple μπορούν να προσαρμοστούν με μια σειρά απο διαφορετικά ψηφιακά ρολόγια για όλες τις προτιμήσεις. Κάθε ένα από αυτά τα ρολόγια είναι διαθέσιμα σε δύο ξεχωριστά μεγέθη οθόνης για διαφορετικού μεγέθους καρπούς: 38mm και 42mm, με μία ανθεκτική οθόνη από ζαφείρι.

Το Apple Watch χρησιμοποιεί μοναδικές μεθόδους χειρισμού, εκμεταλλευόμενο το παραδοσιακό dial ρολόι crown το οποίο η Apple αναφέρει ως «digital crown» της συσκευής. Αυτός ο τροχός κύλισης θα σας επιτρέψει να μεγεθύνετε και να μετακινηθείτε μέσα από τα διάφορα στοιχεία του χρήστη.

Η συσκευή συμπεριλαμβάνει το πλεονέκτημα της νέας τεχνολογίας ανίχνευσης πίεσης και είναι σε θέση να προσδιορίσει τη διαφορά ανάμεσα στο πάτημα και στο άγγιγμα, επιτρέποντας μία σειρά από συμφραζόμενους ειδικούς ελέγχους. Ένα δεύτερο φυσικό πλήκτρο, σας επιτρέπει  να πιέσετε και να εμφανίσετε τη λίστα των επαφών και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας με την αποστολή γρήγορων εικόνων, μηνυμάτων και κινούμενων emoji. Είναι επίσης δυνατό να λάβει καρδιακό παλμό προερχόμενο από τους αισθητήρες της συσκευής.

Στο εσωτερικό της, υπάρχει μια νέα Taptic Engine η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούσουν και να αισθανθούν το σχεδιασμό και το user interface. Σύμφωνα με την Apple, οι χρήστες θα είναι σε θέση αισθάνονται και να απαντούν σε κοινοποιήσεις «easily and intuitively» εύκολα και διαισθητικά μέσω της Taptic μηχανής.

applewatch4Ένα νέο ειδικά σχεδιασμένο chip με τίτλο S1, ενσωματώνει πολλά υποσυστήματα σε μία μοναδική μονάδα. Το οπίσθιο μέρος του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από οξείδιο του ζιρκονίου με τέσσερις φακούς από ζαφείρι οι οποίοι μπορούν να ανιχνεύσουν καρδιακό ρυθμό. Ένα γυροσκόπιο κι ενα επιταχυνσιόμετρο βρίσκονται στη συσκευή όπου βοηθούν το ρολόι της Apple να παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Το πίσω μέρος της συσκευής, είναι επίσης η βάση φόρτισής της, η οποία  βασίζεται σε ένα MagSafe με επαγωγική φόρτιση. Ο χρήστης δεν θα ανησυχεί για εκτεθημένες επαφές ή σωστή ευθυγράμμιση του φορτιστή. Μέχρι στιγμής η Apple δε έχει σχολιάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.   Επειδή πρόκειται για ρολόι, η συσκευή έχει σχεδιαστεί να διατηρεί τον ακριβή χρόνο με συνεχόμενο έλεγχο του εσωτερικού ρολογιού βάσει του παγκόσμιου προτύπου χρόνου με την ακρίβεια που συναντούμε σε δορυφόρους GPS.

Το Apple Watch έχει σχεδιαστεί τελος για να βελτιώνει τη φυσική σας κατάσταση και υγεία και ως εκ τούτου είναι σε θέση να παρακολουθεί μία ποικιλία από δείκτες υγείας, με ακρίβεια εντοπισμού κίνησης κι ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Μια από τις εφαρμογές δίνει στους χρήστες  επισκόπηση των καθημερινών επιπέδων της φυσικής κατάστασης με τρία δαχτυλίδια τα οποία εκποσωπούν θερμίδες που καίγονται, την άσκηση που γίνεται, και πόσο συχνά κάνετε διάλειμμα. Μία ακόμη εφαρμογή προπόνησης εμφανίζει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, όπως την απόσταση, τις θερμίδες και πολλά άλλα.
watchactivityapp

Το Apple Watch αναμένεται να υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων με εκτεταμένη υποστήριξη στις κοινοποιήσεις από το iPhone και τις εφαρμογές να εκτελούνται απευθείας από τη συσκευή. Το ρολόι στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο iPhone και δεν λειτουργεί ως αυτόνομη συσκευή, παρ΄όλα αυτά ακολουθεί το νέο χαρακτηριστικό Continuity της Apple επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν την εργασία τους και να τη συνεχίζουν μεταξύ των συσκευών με μεγάλη ευκολία.

<Το Apple Watch θα περιλαμβάνει υποστήριξη για NFC και θα λειτουργεί τη νέα υπηρεσία της Apple mobile πληρωμών, ή Apple Pay, η οποία σας δίνει τη δνατότητα να κάνετε ασφαλείς πληρωμές από το iPhone 6, iPhone 6 plus και το Apple Watch.H συσκευή θα ξεκινά από 349$ αρχική τιμή πώλησης με τη διάθεσή της στις αρχές του 2015.


Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE WATCH

APPLE WATCH |Ανανέωση με περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα

Ενώ η ημερομηνία διάθεσης της συσκευής APPLE WATCH εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο, η Apple φαίνεται να προθυμοποιήθηκε τουλάχιστον να μας δώσει μερικές επιπλέον πηροφορίες για...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE WATCH

Οι πρώτες βοήθειες για το Apple Watch

Η Apple πρόσφατα διέθεσε την έκδοση 3.1.3 του λογισμικού της για το έξυπνο ρολόι της, watchOS. Πρόκειται για ένα (πλέον) σχετικά ώριμο λειτουργικό σύστημα για τη φορητή συσκευή...

Δημοσιεύτηκε στις από Kostthem
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: