Οι πολύ γνωστές Ozaki Jelly θήκες είναι πλέον γεγονός και στο δικό μας κατάστημα. Οι Ozaki Jelly ήρθαν για να ντύσουν το iPhone 5S/5  σας με πολλά χρώματα προσφέροντας του την μέγιστη προστασία χωρίς να θυσιάζετε τον σχεδιασμό και την εμφάνιση της συσκευής σας. Πολύ λεπτές μόλις στα 0.3mm, εκπληκτικά ελαφριές στα 3gr και σχεδόν διάφανες.

Οι Ozaki Jelly θα δώσουν στην συσκευή σας αυτό που πραγματικά χρειάζεται, προστασία και σικάτη εμφάνιση. Μπορεί να φαίνονται αόρατες επάνω στην συσκευή σας όμως αυτό δεν τους αφαιρεί την δυνατότητα να προσφέρουν στην συσκευή σας όλα όσα χρειάζεται από μια θήκη. Το πολύχρωμο design συνδυάζεται υπέροχα με την νέα εμφάνιση και το σχήμα του iPhone δείχνοντας υπέροχο και προστατευμένο.

Κάθε σετ διαθέτει μια μεμβράνη προστασίας για την μπροστινή όψη και ένα ειδικό ύφασμα με μικρο-ίνες. Ελάτε και εσείς στον κόσμο της πιο λεπτής και στυλάτης θήκης Ozaki Jelly!

Όλα τα χρώματα θα τα βρείτε διαθέσιμα στο Mi STORE!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPad Air 2 |A8X επεξεργαστής Triple-Core 1.5 GHz CPU, με 2 GB RAM
Επόμενο άρθροUp to Yosemite |Δεχθείτε εισερχόμενες κλήσεις απευθείας στο Mac σας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here