ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Έχετε mac, καλά θα κάνετε να κάνετε bookings από PC Started by ktzaf, Εχθές, 10:09 PM


APPLETEAM Authors
Έχετε mac, καλά θα κάνετε να κάνετε bookings...

Thanks to Kzaf – Οι χρήστες mac που κλείνουν πακέτα διακοπών από το site της Orbitz μπορεί να τις πληρώνουν ακριβώτερα απ’ ότι υπολόγιζαν σύμφωνα με την Wall Street Journal. Η Orbitz δήλωσε στην WSJ πως στους χρήστες mac συνήθως προβάλει διαφορετικά και πιό ακριβά ξενοδοχεία απ’ότι στους χρήστες PC. Ο λόγός, σύμφωνα με την Orbitz πως οι χρήστες mac ξοδεύουν κατά μέσο όρο 30% περισσότερο για τις διακοπές τους από τους χρήστες PC (σσ και μάλιστα χωρίς την «βοήθεια» της Orbitz φανταστείτε να ξοδεύεις ήδη πολλά και η Orbitz να σου δείχνει ακόμα πιο ακριβά search results)

Ποτέ βέβαια δεν έδειχνε διαφορετικές τιμές για το ίδιο δωμάτιο βάση του υπολογιστή του πελάτη.

Η Orbitz υπερασπίστηκε την πολιτική της ως «πείραμα» λέγοντας πως υπάρχουν εργαλεία στο site της που επιτρέπουν στους χρήστες να εξατομικεύσουν το τι βλέπουν, καταργόντας της συστιμικές διαφορές ανάμεσα σε mac και pc.

Ο chief executive τηε Orbitz, Barney Harford δήλωσε πως είναι χαζομάρες το ότι χρεώνουμε τους χρήστες mac παραπάνω, αλλά δυστυχώς πολλοί αναγνώστες έφτασαν σε αυτό το εσφαλμένο συμπέρασμα. Παρ’ αυτά, όπως οι χρήστες mac είναι διατεθημένοι να πληρώσουν ακριβότερα για ένα υπολογιστή, στην Orbitz είδαμε πως οι χρήστες mac είναι 40% πιο πιθανό να κλείσουν ένα ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων σε σχέση με τους χρήστες pc και αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν ποια ξενοδοχεία να προτείνουμε σε ένα πελάτη στην προσπάθειά μας να του δείξουμε τα πιό σχετικά ξενοδοχεία (σσ. δλδ μάθανε ότι γ….. και πλάκωσαν και οι γύφτοι)

Επίσης , η Orbitz σημειώνει πως όταν οι χρήστες mac και pc βλέπουν το ίδιο ξενοδοχείο, οι πρώτοι τείνουν να κλείνουν τα ακριβότερα δωμάτια.

Ο μέσος όρος που ξοδεύεται γενικά ανά δωμάτιο είναι $100 την βραδιά.

Και να έχετε κατά νου πως στην Orbitz ανήκουν και τα CheapTickets, ebookers, HotelClub και RatesToGo.

Καλές διακοπές.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MAC

Ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα mac mini και mac mini server;

Σε έναν  πιο εξωνυχιστικό έλεγχο πάνω στα μοντέλα mac mini του 2012, Mac mini Core i5 2.5 GHz, Core i7 2.3 GHz, Core i7 2.6 GHz, Core i7 2.3 GHz (Server Edition), και Core i7...

Δημοσιεύτηκε στις από RHEA JOHANSSEN
MAC

Η Samsung μιμείται ακόμη την Apple: αυτή την φορά είναι η σειρά του MacMini.

Η Samsung, αφού καταγγέλθηκε από την Apple ότι παραβίασε πατέντες σχετικές με το design του iPad και του iPhone και έχασε διάφορες νομικές υποθέσεις, δεν σταματά εδώ. Αντιθέτως...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: