Νέα χαρακτηριστικά και νέες λειτουργίες προστίθενται κάθε χρόνο με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Apple. Από τις κύριες εφαρμογές μηνυμάτων, φωτογραφιών έως και στις δευτερεύουσες, όπως Χάρτες και Mail, ανακαλύπτουμε νέες λειτουργίες, οι οποίες βελτιώνουν τη χρησιμότητά τους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι απαραίτητο να προβείτε σε αγορά της τελευταίας έκδοσης του iPhone, προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτετε αναμένεται να αποκαλύψετε νέα χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι πως χρόνο με το χρόνο οι παλαιότερες συσκευές δυσκολεύονται να φιλοξενήσουν τις νέες εκδόσεις λειτουργικού.

Παρ’ όλα αυτά το λειτουργικό της Apple, υποστηρίζει συσκευές, ακόμη και τεσσάρων χρόνων. Ας δούμε τι έχουμε ανακαλύψει στις εφαρμογές Mail και Χάρτες.

mail_1

Εισαγωγή φωτογραφίας ή video

Κατά τη σύνθεση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας στο μήνυμα προκειμένου να εμφανιστεί το μενού επιλογών. Στη συνέχεια αγγίξτε το βελάκι και αναζητήστε την επιλογή «Εισαγωγή φωτογραφίας ή video». Βρείτε τη φωτογραφία ή το video από το άλμπουμ κάμερας, τα άλμπουμ ή μοιραστείτε ένα άλμπουμ σας.

 Μορφοποίηση κειμένου σε Mail και σημειώσεις 

Αγγίξτε διπλά οποιαδήποτε λέξη, ώστε να αποκαλύψετε το μενού επιλογών, αγγίξτε το βελάκι και μορφοποιήστε σε έντονη, πλάγια, ή υπογραμμισμένη γραφή το κείμενό σας.

Εμφανίστε ένα δεύτερο μήνυμα

Σύρετε προς τα κάτω τη γραμμή του τίτλου του μηνύματος το οποίο συντάσσετε. Όταν χρειαστεί να επιστρέψετε στο τωρινό, μήνυμα πατήστε πάνω στον τίτλο του μηνύματος, στο κάτω μέρος της οθόνης.

maps_1

Δείτε καλύτερα με Flyover

Στη βασική προβολή, αγγίξτε πόλεις με δυνατότητα 3D, ώστε να τις εξερευνήσετε από ψηλά μέσω flyover ξενάγησης.

 Διαμοιράστε ένα σημείο στο χάρτη (pin)

Στην εφαρμογή Χάρτες εντοπίστε ένα σημείο που επιθυμείτε και εισάγετε μία πινέζα. Στη συνέχεια πατήστε στην πινέζα κι επιλέξτε το εικονίδιο share ώστε να εμφανίσετε την πινέζα στις εφαρμογές AirDrop, Messages, Mail, Twitter ή Facebook.

Αλλάξτε την κλίση ή περιστρέψτε τον χάρτη

Κατά την εξερεύνησή σας στην εφαρμογή χαρτών, χρησιμοποιήστε δύο δάχτυλα, για να γείρετε ή να περιστρέψετε την προβολή. Η εφαρμογή θα διατηρήσει τα ονόματα των οδών και των τοποθεσιών όπου ανήκουν. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να τις διαβάσετε κανονικά ώστε να μη χαθείτε.

ΠΗΓΗwww.ired.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6 Plus Vs LG G3 |Εδώ συναγωνίζονται οι δυνατοί
Επόμενο άρθροΠοια είναι η ηλικία της μπαταρίας του iPhone σας; (Μέθοδος υπολογισμού)
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here